Tom Hanks: „Nu mă interesează să joc rolul tipului celui rău”

de Cristina Grigore în 16 Dec 2013
„Nu există un substitut al sincerității complete, absolute”, a mai spus actorul, vizavi de imaginea sa de „tip simpatic”

L-am văzut adesea în partituri emoționante, cuceritoare, de inspirație și, dacă e să ne luăm după recenta sa declarație, oferită ultimului număr al revistei Total Film, aceasta este aria rolurilor în care va evolua și de acum încolo. Tom Hanks mărturisește că nu se dă în vânt după villaini.

„Uite, treaba asta cu rolul tipului celui rău nu mă interesează și nu mă va interesa niciodată”,  a spus el. „Nu vreau să văd personaje negative care sunt doar atât, niște răi. Important e să știi de ce sunt răi. Există o mulțime de villlaini care reprezintă o provocare actoricească. Însă tipii răi nu arată ca niște „răi”, ci ca tine și ca mine. Poți avea un cuțit în cizmă, nu-i așa?”, a mai explicat Hanks.

Actorul de 57 de ani a ținut să sublinieze faptul că imaginea sa de „tip simpatic” nu este o prefăcătorie.  „Nu există un substitut al sincerității complete, absolute”, a adăugat el.

Hanks poate fi încă văzut în cinematografele noastre în thriller-ul inspirat din fapte reale Captain Philips.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hanks, Captain Phillips, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
darayawaus pe 16 decembrie 2013 23:15
Tocmai de asta e atat de apreciat in America. Sincer, si eu ma intreb de mult de ce nu e mai versatil. Se pare ca nu sunt singurul. Mai am si alte probleme cu acest mare actor (fara ironie), ca de exemplu lipsa lui de chimie cu partenerele. E clar ca e iubit de Hollywood, iar de cand e si producator si-a sporit succesele (succesurile?), dar mie mereu mi s-a parut putin umflat. Cred ca anumite roluri puteau fi jucate cel putin la fel de bine si de alti actori. Dar poate gresesc. Poate altii au ghinion. Sau poate el e mai bun. Poate sunt pur si simplu rautacios.
MikkaelWolfganger pe 17 decembrie 2013 13:03
All of the above!
alex_il_fenomeno pe 14 februarie 2014 12:29
E o idee sustinuta genial de actor. Mereu am fost un fan al sau, mi-a placut cum joaca, si de abia astept sa il vad in "Captain Philips".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells