Tom Hanks ar putea fi Buzz Lightyear într-un film live-action

de Gloria Sauciuc în 4 Iul 2023
Matt Mason iese la lumină din cutia cu jucării marca Mattel pentru o adaptare live- action, și e posibil ca Tom Hanks să fie în rolul principal

Tom Hanks ar putea juca într-un filmul live-action despre jucăria marca Mattel care a inspirat crearea personajului Buzz Lightyear al Pixar, scrie presa internațională.

După animația Lightyear (2022), un nou film despre jucării vine pe marile ecrane în curând și - de data asta - s-ar putea ca Tom Hanks să îmbrace costum de astronaut, pentru un rol în carne și oase, nu ca cel de voce al lui Chris Evans.

Un articol publicat luni în New Yorker, citat de themessenger.com, despre planurile Mattel de a deveni din producător de jucării un creator de cultură pop, cuprinde și o adaptare pentru marele ecran a jucăriei de plastic din 1966, Matt Mason, celebru astronaut de jucărie, iar Tom Hanks ar putea să-i joace rolul.

Atunci când primele vești despre film au apărut, în 2019, Mattel ținuse în secret detaliile proiectului până la interviul din New Yorker, ce confirmă că producția este în derulare.

Reprezentantul de presă al lui Tom Hanks nu a făcut deocamdată comentarii. Scenaristul Akiva Goldsman, care a mai lucrat cu Hanks la Codul lui Da Vinci și Îngeri & demoni, a rămas în echipă pentru a adapta scenariul de la o povestire scurtă semnată de autorul Michael Chabon.

Mattel Films semnează coproducția sub egida Goldsman, Weed Road Pictures, și a Playtone (a lui Hanks).

Filmul, care încă nu a primit un titlu definitiv, este în producție la Paramount Pictures. Matt Mason este un astronaut care trăiește și locuiește pe Lună împreună cu echipa sa care se luptă cu mai mulți extratereștri „răi” încercând să lege alianțe cu cei „buni”.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hanks

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells