Three Billboards Outside Ebbing, Missouri a dominat premiile Sindicatului Actorilor Americani

de Cristina Grigore în 22 Ian 2018
Gary Oldman a fost numit cel mai bun actor în rol central pentru interpretarea din Darkest Hour

Sindicatul Actorilor Americani a recompensat ieri cei mai buni actori din filmele și serialele anului trecut. Cele mai multe trofee au mers către actorii din Three Billboards Outside Ebbing, Missourifilm premiat și la Globurile de Aur.

„Billboards" a obținut premiul pentru cea mai bună distribuție. Frances McDormand a fost numită cea mai bună actriță în rol central, iar Sam Rockwell cel mai bun actor în rol secundar. Cel mai bun actor în rol central a fost Gary Oldman (pentru Darkest Hour), iar Allison Janney s-a ales cu premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar (I, Tonya).

Pe partea de televiziune, serialul This Is Us a fost câștigător la categoria cea mai bună distribuție. Claire Foy a primit premiul pentru cea mai bună actriță (în serialul-dramă The Crown), iar Julia Louis-Dreyfus a luat acasă trofeul coresponent al secțiunii serial de comedie (pentru interpretarea din Veep). Cel mai bun actor într-un serial de comedie a fost ales William H. Macy (Shameless). Sterling K. Brown a fost numit cel mai bun actor într-un serial-dramă (This is Us).

Nicole Kidman și Alexander Skarsgård au fost câștigătorii secțiunii celor mai buni actori dintr-o miniserie.

Three Billboards Ouside Ebbing, Missouri și The Shape of Water (filmul lui Guillermo del Toro) sunt, după rezultatele obținute până acum la cele mai semnificative ceremonii de premiere ale industriei, favoritele cursei pentru Oscar. Shape of Water a fost numit în acest week-end cel mai bun film al Sindicatului Producătorilor Americani (destinatarul acestui premiu este văzut ca un posibil câștigător al Oscarului). 

În cadrul evenimentului, aflat la cea de-a 24-a ediţie, actorului Morgan Freeman (80 de ani) i-a fost înmânat premiul pentru întreaga activitate. 

Exploreaza subiecte similare:

Three Billboards Outside Ebbing Missouri, Frances McDormand, Sam Rockwell, Gary Oldman, Darkest Hour , Allison Janney, I Tonya, This Is Us, Claire Foy, The Crown, Julia Louis-Dreyfus, Veep, William H. Macy, Shameless, Sterling K. Brown, Nicole Kidman, Alexander Skarsgård, The Shape of Water , Guillermo Del Toro, Morgan Freeman

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells