The Batman reîncepe filmările după ce Robert Pattinson și-ar fi revenit după coronavirus

de Cinemagia în 19 Sep 2020
Carantina sistase anterior filmările timp de cinci luni

Producția la The Batman cu Robert Pattinson protagonist a fost reluată în Marea Britanie. Pattinson, care joacă rolul supereroului în mantie, a primit undă verde să își pună din nou costumul de Batman, asta după ce zvonurile cu privire la un test COVID-19 care a ieșit pozitiv a făcut să se oprească, temporar, producția la noul său film inspirat din benzile desenate.

„După o pauză cauzată de precauțiile legate de carantina pentru Covid-19, filmările au fost reluate la The Batman, acum, în Anglia”, declară un purtător de cuvânt al Warner Bros. Pictures. „Producția a trebuit să fie sistată la începutul lunii, după ce s-a aflat că un membru al echipei de filmare a fost găsit pozitiv la testul pentru coronavirus”.

Persoana în cauză, se crede, ar fi fost însuși Robert Pattinson, deși studiourile nu au confirmat acest zvon. Filmările, care se derulează la studiourile Warner Bros Leavesden, din sudul Angliei, tocmai fuseseră reluate, asta după ce carantina le pusese în așteptare timp de cinci luni. În noul film, Paul Dano joacă rolul lui The Riddler, Zoe Kravitz pe Catwoman, iar Colin Farrel rolul lui Penguin. În completare mai apar Andy Serkis, Jeffrey Wright și John Turturro.

The Batman va avea premiera pe 1 octombrie 2021.

Exploreaza subiecte similare:

Robert Pattinson, The Batman, Paul Dano, Zoë Kravitz, Colin Farrell, Andy Serkis, Jeffrey Wright, John Turturro

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells