Thanos, „cel mai mare şi mai rău villain din UCM”, se dezlănţuie chiar din primele minute din Infinity War

de Cristina Grigore în 20 Dec 2017
Avengers: Infinity War se lansează la noi pe 27 aprilie 2018

Unul dintre cele mai aşteptate titluri ale lui 2018 este Avengers: Infinity War. Intr-un interviu oferit la Comic Con Experience din Brazilia (şi preluat de ComicBookMovie.com) de preşedintele Marvel, Kevin Feige, arată că Thanos va fi apogeul antagoniştilor UCM de până acum. „În primele cinci minute din Infinity War”, a dezvăluit acesta, „oamenii îşi vor da seama de ce Thanos este cel mai mare şi mai rău villain din tot Universul Cinematografic Marvel”.

Feige nu a oferit mai multe detalii legate de scenariul lui Infinity War, însă a dat asigurări că publicul nu va fi dezamăgit. „L-am prezentat pe Thanos încă de la primul film Avengers”, a spus Feige. „Ştiţi că la sfârşitul fiecărui film el se întoarce cu faţa din scaunul lui şi ai senzaţia că urmează ceva îngrozitor. De ani de zile îl promovăm, iar când faci asta pentru un timp aşa de lung e clar că la final trebuie să vii cu ceea ce ai promis”, a mai explicat el.

Infinity War, în regia lui Anthony şi Joe Russo, se lansează la noi pe 27 aprilie 2018 şi va reuni, în lupta împotriva „distrugătorului de lumi” (aflat în sfârşit în posesia celor şase nestemate care îl fac invincibil), echipele din The Avengers şi Guardians of the Galaxy. 

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, Kevin Feige

Alte știri din cinema

Ce rol va juca DiCaprio în noul film al lui Tarantino

Acţiunea filmului este plasată în anul în care actriţa Sharon Tate a fost ucisă de către clanul Manson

Scarlett Johansson, despre filmul Black Widow: „Trebuie să fie ceva total diferit”

Actriţa a vorbit pentru prima dată despre proiect şi este entuziasmată de multele direcţii în care ar putea-o lua această poveste de sine stătoare a personajului

Corneliu Porumboiu, în secțiunea „Forum” a Festivalului de Film de la Berlin

Cea mai „îndrăzneaţă” secţiune a Berlinalei a selectat filmul Fotbal Infinit (Infinit Football)

Colecția Johnny Hallyday, legenda rock-ului francez, la TV5Monde

Pentru a-l mai avea alături pe Johnny Hallyday, după plecarea sa din 5 decembrie, anul trecut, TV5MONDE vă propune, în ianuarie, un program special ce include trei filme în care artistul francez a jucat și un interviu-documentar.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells