Supereroina The Wasp intră în acțiune într-un film propriu, în 2018

de Gloria Sauciuc în 9 Oct 2015
Totuși, nu e clar încă dacă Evangeline Lilly se va întoarce în rolul lui Hope van Dyne

Studiourile Marvel au anunțat joi că personajul the Wasp (Viespea), una dintre cele mai îndrăgite supereroine de la Marvel Comics, va apărea în propriul ei film, Ant-Man and the Wasp, un sequel pentru Ant Man din 2015. Noul film va avea premiera pe 6 iulie 2018.

Pentru a face loc într-un calendar deja aglomerat de premiere, studiourile Marvel au anunțat că Black Panther va fi reprogramat de pe 6 iulie 2018 pe 16 februarie 2018, ceea ce îl duce înainte de premiera lui Avengers: Infinity War - Partea 1, cu premiera pe 4 mai 2018. Captain Marvel - celălalt film important cu supereroi - va fi reprogramat de pe 2 noiembrie 2018 pe 8 martie 2019, ceea ce îl plasează tot înainte de premiera lui Infinity War - Partea 2,programat pe 3 mai 2019.

Și dacă nu e suficient, studiourile au avansat data premierei pentru alte trei filme, ale căror titluri sunt deocamdată necunoscute, pe 1 mai 20120, pe 10 iulie 2020 și pe 6 noiembrie 2020.

Anunțul studiourilor Marvel confirmă promisiunea de la finalul filmului Ant-Man, în care Dr. Hank Pym (Michael Douglas) îi arată fiicei sale, Hope van Dyne (Evangeline Lilly), o versiune îmbunătățită a costumului Wasp pe care Janet van Dyne, soția lui Pym, îl purta atunci când se crede că a murit.

Regizorul Peyton Reed a declarat, în iulie, pentru BuzzFeed News, că the Wasp (Viespea) „urma să fie un element foarte important” al sequel-ului la Ant-Man și că, într-adevăr, în filmul inițial, Hope era deja la fel de capabilă ca și Scott Lang (Paul Rudd). „Unul dintre lucrurile interesante din film era că Hank are o anumită problemă datorită căreia alege să îl atragă pe Scott, din exterior, și totuși rezolvarea problemei lui era mereu la îndemână. Era vorba de Hope”, declară Reed. „Ea este,cu siguranță, persoana mult mai capabilă să rezolve problema, dar Pym pare să nu înțeleagă asta...”

Anunțul studiourilor Marvel nu a descris în mod specific dacă Lilly se va întoarce în rolul lui Hope van Dyne și nici dacă Reed va fi regizor. Reprezentanții Marvel Studios nu au oferit comentarii, iar reprezentanții lui Lilly și Reed nu au putut fi contactați.

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
TheJesus pe 9 octombrie 2015 08:29
Intr-adevar sunt necunoscute "pe 1 mai 20120"

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells