Suicide Squad: cine sunt membrii echipei?

de Ştefan Dobroiu în 6 Dec 2014
Echipa de antagonişti DC Comics se dezlănţuie în august 2016

Este ceva vreme de când se aud zvonuri cu privire la o reuniune cinematografică a celor mai redutabili antagonişti din universul DC Comics. Studiourile Warner Bros. par a fi transformat proiectul într-o prioritate, iar recent au fost anunţate numele actorilor care îi vor interpreta pe The Joker, Harley Quinn, Deadshot, Rick Flag şi Captain Boomerang. Distribuţia este impresionată, iar filmul s-ar putea transforma treptat într-una din cele mai aşteptate producţii ale anului 2016, cu premiera mondială programată pe 5 august.

Dar cine sunt membrii "Echipei sinucigaşilor" şi care este rostul echipei? Iată mai jos o prezentare a lor şi actorii care îi interpretează.

După ce supervillain-ii au fost capturaţi şi condamnaţi la ani grei de închisoare, este formată Suicide Squad. Ideea este simplă: angajaţi ai guvernului Statelor Unite, prizonierii trebuie să îndeplinească misiuni sinucigaşe în întreaga lume în schimbul reducerii lungilor pedepse. Condusă de Amanda Waller (pentru rolul căreia studiourile vor alege dintre Oprah Winfrey, Viola Davis şi Octavia Spencer), echipa va înfrunta unii dintre cei mai periculoşi inamici ai Statelor Unite.

Will Smith/Deadshot
După doi ani destul de întunecaţi ai carierei, Smith revine în atenţie în 2015 cu rolul de escroc din Focus, iar în Suicide Squad îl interpretează pe vechiul inamic al lui Batman, Deadshot. Posesor al unui ochi cibernetic, Deadshot este un asasin plătit care nu ratează niciodată ţinta şi care nu ezită înainte de a se arunca în cele mai periculoase misiuni, visând la o moarte de legendă. În benzile desenate DC Comics a luptat din greu pentru a-l înlocui pe Batman drept justiţiar al oraşului Gotham. Este neîntrecut în folosirea oricărei arme de foc şi, în urma unei vieţi plină de tragedii, nu îi este deloc teamă de moarte.

Jared Leto/The Joker
Un personaj care nu mai are nevoie de nicio prezentare, după ce l-am văzut interpretat de Jack Nicholson în Batman (povestea filmul, la aniversarea a 25 de ani de la premieră, aici) şi de Heath Ledger în The Dark Knight. Anarhistul suprem din Gotham, gata oricând să le dovedească autorităţilor din sumbrul oraş că ordinea este doar un deziderat al naivilor, beneficiază de interpretarea lui Jared Leto, oscarizat anul acesta pentru rolul din Dallas Buyers Club. Suntem foarte curioşi cum se va transforma Leto în incontrolabilul Joker şi cum va relaţiona supervillain-ul cu ceilalţi membri ai echipei.

Margot Robbie/Harley Quinn
Robbie a reuşit să ajungă pe buzele tuturor într-un singur an, după apariţia în Lupul de pe Wall Street, film care este în continuare pe locul întâi în topul celor mai populare premiere ale anului în România, cu un total de 297.000 de spectatori. Actriţa are rolul principal din Focus, iar în 2016 va apărea în rolul lui Jane din noua ecranizare Tarzan, alături de Alexander Skarsgard. Longevivă colaboratoare a periculosului Joker, este protagonistă, împreună cu acesta, a celei mai complicate poveşti de dragoste din universul DC Comics, aspect care va fi cu siguranţă explorat de scenariul lui Suicide Squad.

Tom Hardy/Rick Flag
Villain-ul are una dintre cele mai "internaţionale" cariere din benzile desenate, ajungând în extrem de multe ţări de pe glob. Amanda Waller îl alege pe acest expert în inginerie să conducă "echipa sinucigaşilor", iar el acceptă fără mare entuziasm, devenind ulterior o sursă de coeziune pentru foştii răufăcători atât de individualişti.

Jai Courtney/Captain Boomerang
Căpitanul Bumerang a apărut deja într-un episod din serialul The Flash şi iată că va fi reluat, interpretat de această dată de Jai Courtney în Suicide Squad. Căpitanul, expert în realizarea şi mânuirea unor bumeranguri explozive, este în stare să elimine zeci de inamici cu ajutorul armelor sale care i se întorc în mână de îndată ce i-au lichidat inamicii. Rasist, impertinent şi sarcastic, Căpitanul va fi o sursă nesfârşită de disensiuni în cadrul echipei.

Cara Delevingne/Enchantress
Top modelul Cara Delevingne, provenit din aristocraţia Marii Britanii, îşi va face anul viitor debutul la Hollywood în aşteptatul Pan al lui Joe Wright. În Suicide Squad o interpretează pe Enchantress, o supereroină care are probleme în a-şi controla partea întunecată a puterilor ei magice. Problema ei este faptul că nu îşi poate controla pe deplin puterile, ceea ce va crea haos în repetate rânduri, frustrarea transformând-o adesea din erou pozitiv într-unul negativ.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hardy, Margot Robbie, Cara Delevingne, Jared Leto, Will Smith, Jai Courtney, Suicide Squad

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cristian-Marius-Matei pe 6 decembrie 2014 18:24
Deadshot a mai aparut si el prin serialul Arrow daca nu stiati
tafalogugabriel pe 6 decembrie 2014 22:02
Acesta va fi un film destul de complicat de facut,deoarece Brigada SInucigasa a aparut si in serialul Arcasul,iar Arcasul a facut o treaba excelenta in a introduce toti acesti formidabili antagonisti din universul DC,insa in mod evident,echipa din serial si echipa din film sunt destul de diferite.Sunt si personaje comune,da,cum ar fi Deadshot si Capitanul Boomerang (in serial apare chiar si Harley Quinn,intr-un scurt cameo),insa si membrii noi,si anume Joker,Enchantress,si Rick Flag,care in opinia mea au fost cu totii distribuiti foarte bine,in special Joker.Jared Leto e un actor uimitor,si e total potrivit pentru un asemenea rol ca cel al Joker-ului.Cu siguranta o sa fie foarte dur criticat,datorita ultimelor 2 interpretari fantastice ale personajului,insa am incredere deplina in el ca cel putin mie,o sa imi intreaca asteptarile.Will Smith este deasemenea omul potrivit pentru Deadshot,deoarece are tot ce ii trebuie sa aduca la viata un personaj ca el.Astept cu interes sa vad ce o sa iasa din distributia asta,deoarece cand ai atatia actori de calibrul acestora,de cele mai multe ori succesul e garantat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells