Sinopsis-ul şi o primă imagine din The Expendables 3 cu antagonistul Mel Gibson

de Cristina Grigore în 21 Aug 2013
Gibson joacă rolul lui Conrand Stonebanks, co-fondatorul grupului, devenit acum un nemilos traficant de arme

The Expendables 3 a început ieri filmările, iar primele imagini de la filmări au apărut deja online, alături de sinopsis-ul lansat recent de producători. Plasat în rolul villain-ului din film, Mel Gibson (57 de ani) afişează o formă de zile mari, ceea ce garantează o apariţie impresionantă în scenele în care juca.

În Expendables 3, Barney (Sylvester Stallone), Chistmas (Jason Statham) şi restul echipei ajung faţă în faţă cu Conrand Stonebanks (Gibson), cel care, alături de Barney, a fondat grupul în urmă cu mai mulţi ani. Sonebanks a devenit cu timpul un traficant de arme fără scrupule, un personaj pe care Barney s-a văzut obligat să îl elimine definitiv… cel puţin aşa a crezut că a făcut. Sonebanks a înşelat moartea, iar acum şi-a făcut o misiune din a pune el capăt existenţei grupului Eroilor de Sacrificiu. Doar că Barney are alte planuri.

Acesta decide că trebuie să lupte împotriva „vechiului” cu „noul” şi aduce în echipă şi membri mai tineri, mai iuţi, mai pricepuţi în noile tehnologii. Ultima misiune a lor devine o confruntare între ”școala veche” și experții în tehnologie ai grupului, o confruntare dintre cele mai personale pentru The Expendables.

În film mai joacă Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Harrison Ford, Jet Li și Kellan Lutz.

Exploreaza subiecte similare:

The Expendables 3, Mel Gibson, Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Harrison Ford, Jet Li, Kellan Lutz, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 21 august 2013 09:49
Mel is back
spartacus pe 21 august 2013 10:11
Shit! Omul merge la sala si arata incredibil pt varsta lui. Tot respectul. Credeam ca ii atarna pielea de cand nu l-am mai vazut. Bravos!
MikkaelWolfganger pe 21 august 2013 10:53
Arata bine? :O. Mie mi se pare ca arata ca un bustean.De la o anumita varsta tonele de muschi prelucrati in sala, in ochii mei arata mai mult decat disgratios.
n0ne pe 21 august 2013 22:04
Priveste partea buna, arata mai bine decat vei arata tu la varsta lui .
vladimir84 pe 21 august 2013 12:27
Parca ceva e ciudat la el, nu l-am vazut niciodata asa umflat. Se pare ca Expendables este un film in care personajul negativ nu poate aparea asa cum este in realitate.
0ctavian pe 21 august 2013 15:09
ia in considerare ca personajele din genul asta de filme sunt fictive, deci actorii nu apar cum sunt ei in realitate :) lucrurile astea sunt comune la mai toate filmele :)
body3DevinA pe 21 august 2013 14:54
Se vede ca omul merge la sala, arata foarte bine pentru varsta lui. Primele doua au fost destul de reusite pentru acel gen de filme, sa vedem al treilea.
SANDA45 pe 21 august 2013 18:04
Arata bine pt varsta lui.
DeadSea07 pe 21 august 2013 19:02
Se vede ca a mers la sala :)
alex_il_fenomeno pe 27 august 2013 18:03
Chiar ca arata schimbat Mel...Sper sa faca un rol bun.
Sylvester77 pe 8 septembrie 2013 08:17
Van Damme a fost potrivit pentru rol negativ. Mel Gibson nu mi se pare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells