Sharon Stone a crezut că și-a înjunghiat mortal colegul la filmările Basic Instinct

de Marina Florea în 5 Apr 2021
„Eram speriată, dezbrăcată și plină de sânge fals”

Autobiografia lui Sharon Stone „The Beauty of Living Twice” continuă să surprindă, scrie Indiewire: printre amintirile ei de la Hollywood presa a menționat următoarea: în secvența de început a thriller-ului ei de debut din 1992 Basic Instinct, vedem cum Catherine Tramell își înjunghie partenerul cu un obiect ascuțit. Actrița relatează cum, în timpul filmărilor, diferența între realitate și ficțiune a început să se șteargă.

„În timpul filmărilor la scena de deschidere, la un moment dat am oprit iar actorul rămăsese inert. Stătea acolo pur și simplu, inconștient. M-am panicat: am crezut că dalta de spart gheața (de recuzită) nu a funcționat bine și că, de fapt, l-am omorât. La haosul secvenței s-au adăugat strigătele regizorului `Lovește-l, mai tare!` și `Mai mult sânge, mai mult sânge!` pe măsură ce era pompat mai mult sânge fals prin pieptul de recuzită, ceea ce m-a derutat. M-am ridicat amețită, credeam că voi leșina”.

Stone a adăugat: „Părea că îl lovisem pe actor de atâtea ori în piept încât a leșinat. Eram înspăimântată, dezbrăcată, plină de sânge fals. Și acum asta. Părea că nu există o limită pe care să nu fiu obligată să o încalc pentru a face filmul...”

Stone relatează cum că rolul a dus-o într-un loc tenebros. `Pot să spun că rolul a fost, de departe, cel mai solicitant pe care l-am jucat în ceea ce privește latura întunecată a mea însămi. A fost terifiant. În timpul producție am mers în somn de trei ori, de două ori m-am trezit îmbrăcată în mașină în garaj. Am avut coșmaruri groaznice...”

O altă anecdotă spune că Stone nu ar fi consimțit scenei nud, în care personajul ei (devenit faimos) își depărtează picioarele în timpul unei vizite. Stone își amintește cum l-a abordat pe regizor după finalizarea scenei: `Am mers la cabina regizorului și l-am pălmuit pe Paul peste obraz, am mers în mașină, apoi mi-am sunat avocatul.”

Exploreaza subiecte similare:

Basic Instinct, Sharon Stone

Alte știri din cinema

Lucy Liu se alătură lui Helen Mirren în continuarea la Shazam!

Zachary Levi reia rolul său de erou DC

Iată ce parteneră va avea Harrison Ford în cel de-al cincilea film din seria Indiana Jones!

Phoebe Waller-Bridge joacă în Indiana Jones 5 în rolul principal, alături de Harrison Ford

Sony Pictures și-a ales platforma de streaming pentru filmele sale, inclusiv Venom și Spider-Man

Acordul dă, de asemenea, streamer-ului prima șansă de a difuza filme din arhiva Sony

Pe viaţă/For Life: schimbă lumea în bine, de oriunde eşti

Fantastica poveste a condamnatului pe viaţă devenit avocat, pe AXN

Părerea ta

Spune-ţi părerea
forever_young_ pe 5 aprilie 2021 17:16
asa ceva Sharon .... :)))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells