Sfârşitul lumii e aproape: nou trailer Knock at the Cabin

de Ştefan Dobroiu în 27 Dec 2022
Filmul lui M. Night Shyamalan se lansează în cinematografe la începutul lui februarie

Nimeni nu-i poate reproşa lui M. Night Shyamalanfilmele sale nu au premise interesante. Ce i se poate reproşa (adesea, din păcate) este că execuţia premisei şi rezultatul final lasă de dorit. Dar, după o perioadă în care filmele sale excedau criticii şi frustrau spectatorii, regizorul de origine indiană a avut parte în ultimii ani de o resuscitare a carierei, iar iată că revine în atenţie cu un horror bazat pe, ai ghicit, o premisă mai mult decât interesantă.

După ce în septembrie studiourile Universal au lansat un teaser, Knock at the Cabin are acum parte de un trailer numai bun să ne deschidă apetitul pentru premiera din februarie. În film îi vedem pe Jonathan Groff şi Ben Aldridge în rolurile a doi taţi veniţi cu fiica lor să petreacă vacanţa într-o cabană din mijlocul pădurii. Zilele se scurg idilic, dar asta numai până la apariţia a patru necunoscuţi care iau familia ostatică şi o pun în faţa unei alegeri extrem de dificile: familia trebuie să aleagă un membru al său al cărui sacrificiu ar putea împiedica apocalipsa.

Cum spuneam mai sus, filmele lui Shyamalan au avut întotdeauna o premisă provocatoare, iar cea din Knock at the Cabin s-ar putea clasa cu uşurinţă într-un top 3 al premiselor din filmografia sa. Pe lângă mixul inedit de film apocaliptic şi home invasion horror, Knock at the Cabin te forţează să te întrebi ce ai face în locul prizonierilor şi, în acelaşi timp, ce ai face dacă ai fi convins că un sacrificiu uman ar putea salva omenirea de la apocalipsa iminentă.

Exploreaza subiecte similare:

Knock at the Cabin, M. Night Shyamalan, Jonathan Groff, Ben Aldridge

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells