Serialul Poliţişti fără frontiere, de mâine, pe AXN

de Cinemagia în 23 Sep 2013
Aventurile unei echipe de detectivi europeni pot fi urmărite în fiecare marţi, de la ora 22.00

Poliţişti fără frontiere, serialul toamnei, ajunge în România. Nu rata premiera de pe AXN, mâine de la 22:00. Producătorul serialului Minţi criminale imaginează în noul serial AXN Poliţişti fără frontiere o echipă de detectivi europeni de elită, ce deţine autoritatea de a urmări criminalii peste graniţele din interiorul Uniunii Europene şi de a-i aduce în faţa justiţiei. Distribuţia îi include pe Donald Sutherland şi William Fichtner în rolurile principale.

Din 24 septembrie, de la 22.00, investighează crima săptămânii alături de „Poliţişti fără frontiere”, pe AXN!

Poliţişti fără frontiere/Crossing Lines înfăţişează o unitate specială de investigaţii mandatată de Curtea Internaţională împotriva Criminalităţii să investigheze crime transfrontaliere în serie, să-i prindă pe criminali şi să-i aducă în faţa justiţiei. Filmată în Franţa şi Cehia, Poliţişti fără frontiere/Crossing Lines este o producţie ce înfăţişează activitatea Curţii Internaţionale împotriva Criminalităţii (ICC), o instituţie europeană specializată în investigarea crimelor transfrontaliere.

Poliţiştii entuziaşti, reuniţi din tot spaţiul Uniunii Europene şi conduşi de Căpitanul Louis Daniel, o legendă a Poliţiei Naţionale Franceze, întruchipează o istorie diferită, cu o personalitate aparte, dând astfel naştere unei poveşti complexe.

Serialul se bucură de o distribuţie de excepţie din America şi Europa, cu Donald Sutherland (The Italian Job, The Hunger Games), Marc Lavoine (The Good Thief), William Fichtner (Black Hawk Down, Prison Break), Tom Wlaschiha (Game of Thrones), Gabriella Pession (Capri, Rossella), Richard Flood (Three Wise Women), Genevieve O’Reilly (The Matrix: Reloaded) şi Moon Dailly (Commissaire Magellan, OSS 117: Lost in Rio).

Exploreaza subiecte similare:

Crossing Lines, Donald Sutherland, Marc Lavoine, William Fichtner

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Razvan600 pe 23 septembrie 2013 11:48
Daca joaca Donald Sutherland in serial inseamna ca este ceva de calitate.
vladimir84 pe 23 septembrie 2013 22:09
Joaca si Marcel Iures, deci este de calitate.
alex_il_fenomeno pe 26 octombrie 2013 19:41
Felicitari celor de la AXN ca l-au achizitionat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells