Serialul HBO Parasite este o poveste originală și nu un remake

de Marina Florea în 26 Apr 2021
Scenaristul Adam McKay este cel care confirmă informația

La puțin timp după ce făcea istorie la Oscaruri câștigând Oscarul pentru cel mai bun film, pentru cel mai bun regizor, pentru cel mai bun scenariu original și pentru cel mai bun film în limbă străină, s-a anunțat că regizorul Bong Joon Ho va face echipă cu scenaristul Adam McKay și cu HBO pentru o adaptare într-un serial TV a filmului Parasite.

Acum, McKay - care a câștigat un Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat în 2016 pentru The Big Short - a oferit un update asupra serialul dar și o confirmare că producția HBO este o poveste originală în universul filmului și nu un remake, scrie Collider.

„Ne simțim excelent”, susține McKay. „Suntem echipați cu niște scenariști incredibili. Am trasat liniile generale cu regizorul Bong în timpul carantinei, cu el la comandă. Este un serial original. Se derulează în același univers ca filmul premiat, dar este o poveste originală plasată doar în aceeași lume”.

Deși detaliile acțiunii sunt deocamdată secrete, știm că Mark Ruffalo a confirmat că a fost în cărți pentru rolul tatălui din serial, deși nu există comunicări oficială în acest sens.

Exploreaza subiecte similare:

Adam McKay, Bong Joon Ho, Parasite

Alte știri din cinema

Jupiter's Legacy: cum faci ordine într-o lume dezlănţuită?

Serialul cu supereroi este disponibil pe Netflix din 7 mai

Noul spot TV cu Loki promite o călătorie cu senzaţii tari

Serialul semnat de către Kevin Feige şi de studiourile Marvel va duce lucrurile la nivel cosmic pe măsură ce Zeul Neascultării - Loki (Tom Hiddleston) - intră în centrul acţiunii

Jupiter's Legacy, o "obsesie timp de trei ani şi jumătate"

Iată ce are de spus Mark Millar despre serialul cu supereroi Jupiter's Legacy

Armată de drone pentru promovarea action-ului Without Remorse

Filmul cu Michael B. Jordan a avut parte de o promovare inedită din partea Amazon

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells