Serialul Comedy Club se difuzează pe Comedy Central Extra din 11 aprilie

de Cinemagia în 11 Apr 2016
Primul episod reunește numerele de stand-up ale lui Cătălin Bordea și Micutzu, numere în care comedianții abordează performanțele echipei naționale de fotbal, modul în care femeile percep fanteziile sexuale, cum se distrează ele în cluburi și reacționează când consumă prea mult alcool, dar și problemele indivizilor supraponderali și cum ar arăta remake-uri ale unor filme celebre făcute în România

Noul show de stand-up 100% autohton, constând în 20 de episoade ce reunesc 15 din cei mai cunoscuți comedianți din România, va fi difuzat pe canalul Comedy Central Extra începând cu 11 aprilie, ora 22:00.

Comedy Central a realizat trei producții locale speciale de stand-up în Europa de Est, mai exact în România, Ungaria și Cehia. Toate cele trei seriale vor fi reunite sub numele Comedy Club, dar fiecare producție națională este independentă. Conceptul este însă similar: aducerea pe micul ecran a celor mai reușite numere de stand-up.

Comedy Central Extra România a delegat realizarea serialului casei de producție Frame Film (care a ales artiștii români de stand-up). Distribuția îi include pe Alexandru Mocanu, Radu Bucălaie, Toni Andrei, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Toma Alexandru, Cosmin Natanticu, Micutzu, Andrei Ciobanu, Viorel Dragu, Dan Badea, Raul Gheba, Sergiu Floroaia, Teo și pe Costel Bojog.

Numerele de stand-up din serial sunt originale, dezvoltate într-un scenariu propriu de către artiștii români de stand-up, au relevanță socio-culturală și tratează cu umor contextul local.  Serialul românesc va fi difuzat numai în România în exclusivitate pe Comedy Central Extra, cel maghiar pe Comedy Central doar în Ungaria, iar cel cehesc pe Prima Comedy Central în Cehia.

Înainte de Comedy Club, a mai fost difuzată o producție locală a unui show de stand-up numită Stand-up Express (de 20 de episoade) în 2014. Serialul a fost foarte bine primit de publicul din țară, audiența lui depășind-o pe cea medie a canalului pentru perioada de seară.

„Deși aceste seriale implică unele costuri mai mari decât programele obișnuite, investiția în producții locale este importantă pentru că pe de-o parte structurează identitatea unui canal TV, pe de altă parte, îi crește audiența. În plus, considerăm că un canal de comedie cum este Comedy Central Extra are responsabilitatea de a pune la dispoziția publicului larg spectacole de stand-up ale artiștilor locali”, a declarat László Szűcs, director al departamentului de comunicare Comedy Central Extra.

Alte știri din cinema

Răzbunătorii au un nou rege: „Black Panther”

Filmul „Black Panther”/„Pantera neagră” este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera pe 16 februarie 2018, în format 3D, IMAX 3D şi 4DX

„Early Man: Tare ca piatra” dă startul campionatului dintre epoci

Din 16 februarie, animația este disponibil în 2D, dublată în limba română, în cinematografele din toată țara

În martie încep filmările la Hackerville, serial produs de Cristian Mungiu

Serial despre criminalitatea informatică din România, Hackerville va avea premiera în România la HBO și HBO GO, în toamnă

Fotbal infinit are astăzi premiera mondială la Berlin

Comedia lui Corneliu Porumboiu despre fotbal și condiția umană va putea fi văzut în cinematografe în România, începând cu 9 martie

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells