Serialul Comedy Club se difuzează pe Comedy Central Extra din 11 aprilie

de Cinemagia în 11 Apr 2016
Primul episod reunește numerele de stand-up ale lui Cătălin Bordea și Micutzu, numere în care comedianții abordează performanțele echipei naționale de fotbal, modul în care femeile percep fanteziile sexuale, cum se distrează ele în cluburi și reacționează când consumă prea mult alcool, dar și problemele indivizilor supraponderali și cum ar arăta remake-uri ale unor filme celebre făcute în România

Noul show de stand-up 100% autohton, constând în 20 de episoade ce reunesc 15 din cei mai cunoscuți comedianți din România, va fi difuzat pe canalul Comedy Central Extra începând cu 11 aprilie, ora 22:00.

Comedy Central a realizat trei producții locale speciale de stand-up în Europa de Est, mai exact în România, Ungaria și Cehia. Toate cele trei seriale vor fi reunite sub numele Comedy Club, dar fiecare producție națională este independentă. Conceptul este însă similar: aducerea pe micul ecran a celor mai reușite numere de stand-up.

Comedy Central Extra România a delegat realizarea serialului casei de producție Frame Film (care a ales artiștii români de stand-up). Distribuția îi include pe Alexandru Mocanu, Radu Bucălaie, Toni Andrei, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Toma Alexandru, Cosmin Natanticu, Micutzu, Andrei Ciobanu, Viorel Dragu, Dan Badea, Raul Gheba, Sergiu Floroaia, Teo și pe Costel Bojog.

Numerele de stand-up din serial sunt originale, dezvoltate într-un scenariu propriu de către artiștii români de stand-up, au relevanță socio-culturală și tratează cu umor contextul local.  Serialul românesc va fi difuzat numai în România în exclusivitate pe Comedy Central Extra, cel maghiar pe Comedy Central doar în Ungaria, iar cel cehesc pe Prima Comedy Central în Cehia.

Înainte de Comedy Club, a mai fost difuzată o producție locală a unui show de stand-up numită Stand-up Express (de 20 de episoade) în 2014. Serialul a fost foarte bine primit de publicul din țară, audiența lui depășind-o pe cea medie a canalului pentru perioada de seară.

„Deși aceste seriale implică unele costuri mai mari decât programele obișnuite, investiția în producții locale este importantă pentru că pe de-o parte structurează identitatea unui canal TV, pe de altă parte, îi crește audiența. În plus, considerăm că un canal de comedie cum este Comedy Central Extra are responsabilitatea de a pune la dispoziția publicului larg spectacole de stand-up ale artiștilor locali”, a declarat László Szűcs, director al departamentului de comunicare Comedy Central Extra.

Alte știri din cinema

Zombieland va avea un sequel. Filmul va beneficia de distribuţia originală

Emma Stone, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg şi Abigail Breslin vor relua lupta cu zombi

Mission: Impossible. Fallout - inclus printre cele mai bune filme de acţiune din istorie

Al şaselea film al seriei - despre care criticii au avut până acum numai cuvinte de laudă - se lansează pe 3 august în cinematografele noastre

A murit actorul Cornel Gârbea

Numele filmograiei lui Cornel Gârbea se leagă preponderent de cel al regizorului Sergiu Nicolaescu

Game of Thrones şi Netflix domină nominalizările la premiile Emmy 2018

Este primul an în care Neflix depăşeşte HBO la numărul de nominalizări

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells