Sebastian Stan și-a surprins fanii cu o apariție inopinată la proiecția Infinity War

de Gloria Sauciuc în 30 Apr 2018
Cei peste 300 de spectatori, fani Avengers, au fost suprinși, umiți și încântați de prezența actorului Sebastian Stan alaturi de ei, având parte de o experiență de neuitat

Fanii bucureșteni ai seriei Avengers au avut parte de o surpriză duminică seara, înaintea proiecției noului film Avengers: Infinity War - actorul Sebastian Stan/ „Bucky” le-a facut o vizită spectatorilor din sala IMAX. Cu șapca bine înfiptă pe cap, Sebastian Stan s-a strecurat la vizionarea de duminică, de la ora 19.30, a filmului Infinity War, pentru ca apoi să ia microfonul în mână și să spună câteva cuvinte.

Inițial siderați de prezența actorului, spectatorii au explodat apoi într-un ropot de aplauze.  Binevoitor, actorul Sebastian Stan s-a adresat spectatorilor, a făcut câteva fotografii cu fanii, împărțind și câteva autografe.

Infinity War a fost filmat cu camere Imax, așa că ceea ce veți vedea acum va fi de mare impact. Poate că nu veți mai vedea ori auzi nimic după filmul ăsta... (râsete în sală - n.red). Prima dată am urmărit filmul lunea trecută. Când l-am filmat, nimeni nu citise scenariul, unii chiar au turnat scene care s-au dovedit a fi false, nu aveam idee cum se va termina filmul. Dar mulți oameni mor în acest film. Îmi pare rău pentru ce urmează să vedeți”, a spus actorul american de origine română... 

Istoric

Sergentul James Buchanan „Bucky” Barnes era un fost soldat din Regimentul 107 Infanterie și cel mai bun prieten din copilărie al lui Steve Rogers.

Pe măsură ce pericolul celui de-Al Doilea Război Mondial devenea tot mai vizibil în America, Barnes s-a înrolat în armată numai pentru ca la scurt timp să ajungă să fie capturat de forțele Hydra. A fost salvat de către Rogers, care între timp a devenit Captain America.

Barnes și Rogers au încercat să se lupte cu forțele lui Red Skull. În timpul unei tentative de a-l captura pe savantul Arnim Zola, unul dintre creierele Hydra, Barnes a fost suprins într-o ambuscadă și a căzut de la înălțime din trenul Hydra, fiind dat dispărut și crezut mort. Totuși, fără știința echipei sale, Barnes în realitate a supraviețuit pierzându-și un braț.

Spălat pe creier și înarmat cu un braț artificial, Barnes a intrat în rândurile Hydra devenind un agent periculos numit Soldatul Iernii. De-a lungul următoarelor câtorva decenii, el urma să elimine pe oricine a adus vreo amenințare corporației Hydra. În intervalul dintre misiuni, Barnes a fost menținut într-un spațiu criogenic, pentru a nu fi lăsat să îmbătrânească natural. Așa că, peste jumătate de secol, atunci când noul conducător al Hydra, Alexander Pierce, îi cere să îl asasineze pe conducătorul S.H.I.E.L.D., pe Nick Fury, Soldatul Iernii se va confrunta cu vechiul său prieten, Steve Rogers, care îl face să își aducă aminte de viața sa așa cum a fost înainte de Hydra.

Așa că Soldatul Iernii dezertează din Hydra cu gândul de a-și recupera trecutul și de a schimba viața sa plină de violență. Atunci când se află că Helmut Zemo a organizat Războiul Civil, acesta relatează că Barnes i-a asasinat, cu mulți ani în urmă, pe părinții lui Tony Stark.

Supraviețuind răzbunării acestuia, Barnes a fost luat și dus în Wakanda unde a fost ținut, cu acordul lui T Challa, în somn criogenic până când mintea lui a fost curățată de influența programării mentale a Hydrei. Astfel Barnes și-a revenit cu ajutorul surorii lui T Challa, Shuri.

Atunci când, în filmul Infinity War, Wakanda e amenințată de Thanos pentru că i-a acordat azil lui Vision, care deținea Piatra Minții, Barnes s-a alăturat lui T Challa și Avengerilor în lupta contra lui Thanos, primind un braț nou confecționat din Vibranium.

Exploreaza subiecte similare:

Sebastian Stan, Avengers: Infinity War

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 30 aprilie 2018 19:34
Oww... so fricking cool, păcat că l-am văzut vineri.
VIBERS pe 2 mai 2018 19:15
Si eu la fel, pacat ca l-am ratat pe Winter Soldier

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells