Scenaristul lui Iron Man 3 trece la Misiune Imposibilă 5

de Cristina Grigore în 15 Mai 2013
Drew Pearce a imaginat de asemenea poveştile din Pacific Rim şi Sherlock Holmes 3

Tom Cruise se transformă din nou în imbatabilul agent Ethan Hunt în Mission: Impossible 5, iar ultimele ştiri despre producţia filmului îl plasau pe actor şi în rolul producătorului.

Pelicula nu avea însă un regizor până de curând şi nici un scenarist, însă cei de la Paramount , dornici să pună în mişcare cât mai repede sequel-ul – mai ales după cele 695 de milioane de dolari obţinute în toată lumea de către Mission: Impossible - Ghost Protocol – momentan sunt în discuţii cu regizorul Christopher McQuarrie, însă, potrivit Deadline, au găsit scenaristul potrivit acţiunii sequel-ului în persoana lui Drew Pearce.

Ultimul efort scenaristic al acestuia (la care a fost însă secondat de Shane Black) s-a tradus într-o sumă extrem de îndrăzneaţă la box-office – Iron Man 3 a ajuns acum la 950 de milioane de dolari încasări internaţionale. Cu un asemenea rezultat, producătorii de la Hollywood au mai aşteptări din partea lui Pearce, mai ales că alte două blockbustere fac parte din agenda sa: Pacific Rim şi Sherlock Holmes 3.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Cruise, Mission: Impossible 5, Mission: Impossible - Ghost Protocol, Christopher McQuarrie, Drew Pearce, Shane Black, Iron Man 3, Pacific Rim, Sherlock Holmes 3

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catajedi pe 15 mai 2013 14:04
nu scenariul a fost cel care a facut 950 milioane dolari ci Robert Downey Jr. si The Avengers de anul trecut. Daca nu ar fi fost Avengers si nu ar fi fost 3D mai mult de 500-600 milioane pana acum nu ar fi avut. De altfel scenariul e varza si si-au batut joc de personaj si de Mandarin. Daca Mission: Impossible 5 va fi tot o mare varza si va veni cu intorsaturi de situatie ca si in Iron Man 3 e clar ca nu face incasari mari si va ultimul din serie.
catajedi pe 15 mai 2013 14:09
Iron Man 3 este oricum mai bun decat Iron Man 2. Asta nu pot sa nu admit, dar asta nu ma face sa imi si placa. Eu daca as fi Marvel si Disney i-as da lui Robert Downey Jr. oricat ar cere numai sa mai apara in cel putin un Iron Man in situatia de fata. Un Iron Man care ar putea sa-i faca dreptat personajului Mandarinul. Adica sa apara adevaratul Mandarin furios ca si-au batut joc de ideea de Mandarin, cu inele magice si tot tacamul ca in revistele de benzi desenate.
cosmin742000 pe 15 mai 2013 14:34
Nici nu stiam ca filmele astea au scenarist. Nu par a avea deloc asa ceva :)
SimpaticSiAmabil pe 15 mai 2013 23:37
Pe cosmin cred ca l-a abuzat bunicu cand era mic in Coteț! Vad ca ii place la oras acum! La el iq = ∅
cosmin_kedii pe 16 mai 2013 11:56
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
alex_il_fenomeno pe 20 iunie 2013 23:36
Cred ca era nevoie de un om inventiv pentru a reabilita franciza Mission Impossible.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells