S-au reluat filmările la Stăpânul Inelelor, Avatar și două seriale Netflix de anvergură

de Marina Florea în 29 Sep 2020
Toate producțiile se filmează în Noua Zeelandă

Serialul Amazon Stăpânul Inelelor își reia producția în Noua Zeelandă, iar serialul Netflix Cowboy Bepop va spune „motor! acțiune!” din 30 septembrie, scrie publicația Deadline. Tot în Noua Zeelandă sunt în toi, din 14 septembrie, filmările la serialul Sweet Tooth, tot al Netflix.

Plasat în Pământul de Mijloc, ca în cartea lui Tolkien, serialul TV semnat de studiourile Amazon Studios va explora mai multe fire narative care preced, în timp, Frăția Inelelor din povestea lui Tolkien. Din distribuția amplă fac parte Robert Aramayo, Markella Kavenagh, Morfydd Clark și Joseph Mawle. Până să se impună carantina din cauza epidemiei de COVID-19, echipa Amazon filmase primele două episoade. Undă verde pentru sezonul 2 s-a dat de la începutul anului.

Cowboy Bepop, o adaptare a serialului japonez de animație devenit serial-cult, a terminat filmările pentru câteva episoade toamna trecută înainte de a intra într-o pauză de 7-9 luni după accidentarea actorului din rolul principal, John Cho, pe platourile de filmare din Noua Zeelandă. Westernul spațial vine de la Tomorrow Studios.

Cowboy Bepop spune povestea greu de înscris într-un singur gen de film a lui Spike Spiegel (Cho), un „cowboy” (vânător de recompense) cu un zâmbet mortal, cu o istețime rece și cu stil din belșug, plus echipa lui colorată de vânători de recompense, care îi vânează pe cei mai periculoși urmăriți prin întregul sistem solar. După o pauză legată de epidemia de coronavirus, producția a continuat în Noua Zeelandă - în mai - atunci când procedurile sanitare și de siguranță au permis aceasta.

Cele două sequel-uri la Avatar, de asemenea filmate în Noua Zeelandă, au fost reluate după o pauză de patru luni jumătate din cauza pandemiei. Acum, Avatar 2 este finalizat 100%, iar Avatar 3 este finalizat 95%, așa cum susține James Cameron, lăudând atitudinea oficialităților din Noua Zeelandă.

Impunând restricții clare, Noua Zeelandă a reușit să eradicheze Covid-19. În afara zonei Auckland, unde epidemia din nou a izbucnit, țara a ridicat ultimele restricții sanitare legate de Covid-19.

Exploreaza subiecte similare:

John Cho, Markella Kavenagh, Joseph Mawle

Alte știri din cinema

Jokerul lui Jared Leto primeşte o surprinzătoare nouă şansă

Jokerul rânjeşte din nou?

Miniseria The Queen's Gambit: ce sacrificii faci pentru a câştiga?

"Un lucru ştim despre Elizabeth Harmon şi acela e că îi place să câştige"

De ce să vezi Lincoln: Colecţionarul de oase, la AXN

Noul serial reia aventurile celebrului detectiv din cărţile lui Jeffrey Deaver

Scarlett Johansson, femeia perfectă în Bride

Regia este semnată de un câștigător de Oscar

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Theodor2011 pe 30 septembrie 2020 14:47
Da! Ce sa zic, ca fan al trilogiei regizate de Peter Jackson, acest articol vine ca o veste buna. Sper ca serialul sa fie frumos, dar necesita un timp indelungat al filmarilor: montaje, multe duble trase, efecte vizuale etc. pt. a putea reda ''pe sticla'' cat mai bine acel cadru fantastic, de poveste, cu acele creaturi: orci, goblini, elfi, dwarfi, olifanti, nazguli, ''ce populau'' pamantaul de mijloc in legendara trilogie fantasy scrisa de J.R.R Tolkien in anul 1954. Fanii trilogiei, vor fi exigenti in ceea ce priveste probabilitatea unor eventuali pasi gresiti (joc actoricesc modest, clisee etc.) si au asteptari mari, avand in vedere aceasta trilogie, care alaturi de cea a lui Francis Ford Coppola, The Godfather (1972, 1974, 1990) sunt fara indoiala cele mai bune trilogii si ecranizari din istoria cinematografiei.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells