S-a stabilit care este cel mai prost film al anului 2017

de Gloria Sauciuc în 23 Dec 2017
Filmul cu Will Smith şi Joel Edgerton capete de afiş a fost desfiinţat de critică

O serie de review-uri negative la filmul Bright, o producţie originală Netflix, plasează SF-ul în fruntea unui clasament al celor mai slabe filme ale anului.

Filmul este un thriller polițist, doar că este plasat într-un univers alternativ unde coexistă oameni, orci, elfi și zâne. O patrulă de rutină a personajului lui Will Smith îl face să descopere un „fapt întunecat”, ce-i va schimba viitorul.

Bright este filmul din 2017 pentru care reacţiile critice au fost foarte acide (unele îl descriau drept "de neurmărit"). Cu o singură excepţie, filmul este desfiinţat de către critică. Să urmărim şi de ce. Cât de rău o fi fiind acest film ce marchează întoarcerea regizorului David Ayer (End of Watch) la genul poliţist, după dezastrul Suicide Squad.

Publicaţia IndieWire scrie că "există filme plicticoase, există filme proaste şi există Bright. O nouă felie de iad care reprezintă atât pentru scenarist (autorul lui Victor Frankenstein), cât şi pentru regizor câte un record negativ, unul care marchează un minim pentru fiecare în parte - un chin banal şi fără ieşire, care face ca greşelile trecutului să pară mărunte..."

The Telegraph scrie despre Bright, un film despre o echipă de poliţişti - "Unul dintre poliţişti este Will Smith, un poliţist obişnuit, cinic, numit Ward, celălalt este partenerul său, Jakoby, un personaj bine-intenţionat jucat sub machiaj de către Edgerton, cu o fizionomie împrumutată parcă de la un personaj din Star Trek. Joel Edgerton este, ca de obicei, partea bună din film. Are fler şi o personalitate distinctă. Şi Smith joacă bine, deşi este puţin convenţional. Iar dinamica personajelor lor este singurul colac de salvare pentru producţie..."

Netflix ar fi plătit, conform Business Insider, 90 de milioane de dolari pentru producția filmului.

Exploreaza subiecte similare:

Bright , Will Smith, Joel Edgerton, David Ayer

Alte știri din cinema

Ce rol va juca DiCaprio în noul film al lui Tarantino

Acţiunea filmului este plasată în anul în care actriţa Sharon Tate a fost ucisă de către clanul Manson

Scarlett Johansson, despre filmul Black Widow: „Trebuie să fie ceva total diferit”

Actriţa a vorbit pentru prima dată despre proiect şi este entuziasmată de multele direcţii în care ar putea-o lua această poveste de sine stătoare a personajului

Corneliu Porumboiu, în secțiunea „Forum” a Festivalului de Film de la Berlin

Cea mai „îndrăzneaţă” secţiune a Berlinalei a selectat filmul Fotbal Infinit (Infinit Football)

Colecția Johnny Hallyday, legenda rock-ului francez, la TV5Monde

Pentru a-l mai avea alături pe Johnny Hallyday, după plecarea sa din 5 decembrie, anul trecut, TV5MONDE vă propune, în ianuarie, un program special ce include trei filme în care artistul francez a jucat și un interviu-documentar.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 24 decembrie 2017 19:27
Cum spuneam.Ayer asta nu are treaba cu meseria asta....
Qube86 pe 24 decembrie 2017 23:33
E cam dura afirmatia...parerea mea ! A facut treaba buna in trecut cu ''Street Kings'', ''End of Watch'' si ''Fury'' (celelalte si mie mi s-au parut slabe) ! Oricine mai greseste ! Am vazut ''Bright'' si da...poate ca nu este chiar ceea ce asteptam, dar sa-l indesi acolo in categoria filmelor mai rele chiar si decat filmele proaste e...C'mon ! Am vazut la porcarii pana acum pe langa care ''Bright'' pare o adevarat capodopera ! E un film slab, dar (parerea mea) clar nu e cel mai prost pe anul 2017 !
boghiu_andrei pe 25 decembrie 2017 12:19
Corect,nu e o porcarie,dar e film slab,cand te gandesti la ce actori joaca.O noua idee proasta a lui Ayer,dupa Suicide Squad.Fury si End of Watch sunt foarte ,foarte bune...Fury e un film care mi-a placut enorm.Dar ,poate se pricepe la filme normal si dramatice,dar la imaginatie sta prost.Vad ca urmatorul film e Gotham City Sirens,si o sa vezi ca o da in bara si cu asta.Nu are imaginatie pentru genul asta de film.Poate e bun,dar trebuie sa revina la filmele care l-au consacrat.Filme foarte bune.Si sa lase prostiile.Vad ca Bright 2 deja a fost confirmat....nu stiu ce vrea sa mai scoata din aceasta serie...
spartacus pe 25 decembrie 2017 15:20
Încă o dată văd că nimeni nu remarcă un fapt important vizavi de acest film și anume că el este o readaptare a unei pelicule (reușite) mai vechi din 1988 - ”Alien Nation”, cu James Caan. Acum, că noul film este un eșec, eu zic că ține mai mult de gustul fiecăruia - nu e prima dată când un film e desființat de critici, dar are priză la o parte din public.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells