Rucsac Gardienii galaxiei, la concurs. Iată câştigătorul

de Cinemagia în 12 Aug 2014
Gardienii galaxiei rulează în cinematografe în format 3D şi IMAX 3D

UPDATE: Câştigătorul rucsacului Gardienii galaxiei este george_toba. Felicitări câştigătorului şi celorlalţi participanţi.  Cei cu conturi dublate au fost descalificaţi şi vom recurge la blocarea acelor conturi-clonă. Aşteptăm de la George un email de pe adresa cu care este înscris pe cinemagia.ro, la contact@cinemagia.ro cu titlul „Am câştigat rucsacul Gardienii galaxiei”. Mailul să conţină datele poştale la care să expediem premiul şi un număr de telefon.

 

Aventurierul intergalactic Peter Quill se trezeşte ţinta unei periculoase urmăriri după ce fură un glob cu puteri misterioase. Încercarea de a dejuca planurile lui Ronan, un villain ce ameninţă soarta întregului univers, îl face pe Peter să formeze o echipă cu invincibilul Drax Distrugătorul, cu mortala Gamora, cu Groot, un copac umanoid, şi cu ratonul Rocket. Aventura se poate urmări în cinematografele din înteaga ţară.

Forum Film, distribuitorul în România al super-producţiei, scoate la concurs un rucsac Gardienii galaxiei, asemănător celebrului de acum ruccsac al lui Peter Quill-Star-Lord, în care se poate ascunde orice. Nu trebuie decât să răspundeţi care este personajul vostru preferat dintre cei cinci gardieni ai galaxiei şi să motivaţi alegerea, până pe 18 august, când vom selecta cel mai convingător răspuns.

Exploreaza subiecte similare:

Guardians of the Galaxy

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Shovi pe 12 august 2014 19:32
Personajul meu preferat e Groot, fiindca poate sa comunice atat de multe cu doar 3 cuvinte: I am Groot.
ramonika000 pe 17 august 2014 14:28
Personajul meu preferat este Groot, pentru ca aduce un sentiment de umanitate, altruism, in final dandu-si viata pentru prietenii sai.
bobe_cb pe 12 august 2014 23:34
Personajul meu preferat este Groot, pentru ca aduce un sentiment de umanitate, altruism, in final dandu-si viata pentru prietenii sai.
Paraiah pe 13 august 2014 10:50
Boule ai auzit de spolier?
Pesterau pe 13 august 2014 00:31
Personajul meu preferat este Rocket Racoon, una la mana imi place de el la maxim pentru ca ii un raton cu arme si ii specialist in arme periculoase si ca Bradley Cooper ii da viata cu vocea lui splendida.
vladvldt pe 13 august 2014 04:00
Personajul meu preferat este Rocket Racoon. De ce? Inca de mic animalul meu preferat a fost ratonul (ce pot sa spun is mai hipster de fel), iar acum vreo 2 ani cand cautam noi benzi desenate de la Marvel am dat peste Gardienii Galaxiei si bineinteles ca personajul meu preferat a devenit Rocket, atat faptului ca mentine mereu o atmosfera haioasa cat si datorita faptului ca e foarte badass ( un raton modificat genetic inarmat pana in dinti, ce poti sa vrei mai mult? ). Cand am auzit ca vor sa faca si film aveam foarte mari pretentii sa-l fac pe Rocket cat mai fain. Nu numai ca animatia este super, dar Bradley Cooper reuseste sa-l faca si mai awesome decat este in benzile desenate, filmul fiind bogat atat in scene amuzante cat si in scene cu actiune, iar el cu Groot formeaza the dream team. B-)
nelapopa2001 pe 13 august 2014 12:52
Personajul meu favorit este Groot deoarece este haios cu fata aia a lui de nevinovat care nu ar fi in stare sa omoare o musca si cu replica lui "I am Groot" care e dea dreptul haioasa mai ales ca o spune atunci cand toti incearca sa ii ceara parerea asupra unor lucruri sau unui plan si el e foarte linistit si spune: "I am Groot" :)))))
DavidG pe 13 august 2014 13:22
Gamora este eroina meu preferata deoarece este neinfricata si are, pe linga agilitate, capacitatea supranaturala de vindecare accelerata. Mi-as dori sa am macar 1% din puterile personajului! :)
oanamosteanu pe 13 august 2014 13:29
Personajul meu preferat este Rocket Racoon - este un personaj foarte funny si foarte simpatic :)
eusitata pe 13 august 2014 13:31
Gamora mi-a plăcut mai ales pt faptul că s-a ţinut tare în închisoare când toţi îi voiau moartea.
ela_gradinaru pe 13 august 2014 13:36
Imi place Peter Quill-Star-Lord pentru ca mi se pare cea mai reusita reprezentare a supereroului modern: trebuie sa salveze lumea, dar asta nu este neaparat o problema dificila ci, mai degraba, interesanta pentru personaj, care este foarte convingator cand isi pune costumul si masca, si isi foloseste cu indemanare armele spatiale!
carrmenus pe 13 august 2014 14:04
Personajul meu preferat este Groot, pentru ca aduce un sentiment de umanitate, altruism, in final dandu-si viata pentru prietenii sai.
alex2yo pe 13 august 2014 16:30
Personajul meu preferat este Rocket Racoon. Acesta este un gardian amuzant si in acelasi timp extrem de inteligent, compensand aspectul fizic. El reuseste sa fie puternic si sa impuna respect pe tot parcursul aventurii, fapt ce-l transforma dintr-un simplu animal, intr-un adevarat lider. Pare o fiinta rece, dar in final isi dovedeste sensibilitatea, plangand pentru moartea bunului sau prieten Groot.
SorinMihail.Vasilescu pe 13 august 2014 17:11
Personajul meu preferat este Drax. Puternic, misterios, imprevizibil, serios dar si cu umor pe alocuri.
Dave Bautista este foarte bine ales - el practic jucandu-se pe el din viata reala - rolul venindu-i manusa.

cam13 pe 13 august 2014 19:25
Personajul meu preferat este Drax pentru ca este imprevizibil, misterios si puternic.
raviniu pe 13 august 2014 21:30
Personajul meu preferat e Groot,prin cele trei cuvinte magice ale lui'Eu sint Groot',transmite atat de multe lucruri!
b_adrian68 pe 13 august 2014 22:36
Personajul meu preferat este Peter Quill (Chris Pratt ).
carmen_zuican pe 13 august 2014 22:47
Preferatul meu, deși este greu să aleg, ar fi Drax. În ciuda imaginii de dur este deștept. amuzant și un adevărat liant pentru grup
BPR pe 13 august 2014 23:47
Peter Quill e fabulos ca personaj, un merit fiind, zic eu, si al actorului care îl întruchipează.
FarkaS pe 13 august 2014 23:57
I am Groot!!! Si restul e tăcere.
Gloria pe 18 august 2014 13:29
:)
cj_nicky pe 14 august 2014 00:53
Rocket este bestial
dadacea pe 14 august 2014 01:04
Oare sunt singurul care a observat cum dau premii in categoria "Concursuri" cei de pe cinemagia? Sunt useri inregistrati doar pt. premi nu au nici un fel de activitate pe site dar au foarte multe premii castigate, Unii useri au si cate 5 premii la rand. Am incercat sa ii contactez pe cei de pe cinemagia sa imi raspunda dece fac asta si nu au vrut sa imi raspunda, nu sunt premiile lor foarte valoroase su mari nu ma plang de asta dar nu e corect ceea ce fac. Deci puteti scrie voi ce vreti acolo ca ei aleg doar aleg doar prieteni sau cunostinte.
lili22 pe 14 august 2014 19:32
Acum am observat si eu.Familia Stoian din Giurgiu vad ca s-au inscris numai ca sa cistige invitatii si alte prostii.Madam Erna Stoian si-a tras doua conturi ceea ce e ilegal, eu asa stiu.Eu stiu ca Giurgiu e o localitate saraca , dar obraznicia acestor indivizi trebuie sa inceteze.Propun sa ne spunem parerea si despre acesti smecheri , Familia Erna si Nicolae Stoian. Eu zic sa le cedam lor rucsacul de pe acum!
marius_burlacu pe 14 august 2014 04:43
Personajul meu preferat este Gamora deoarece este intruchipat(jucat perfect) de Zoe Saldana actrita mea preferata este un personaj feminin puternic cat si imperfect deopotriva avand de suferit inca de la o varsta frageda deci stie ce este durerea si suferinta ramand orfana inca de mica provenind dintr-o lume extraterestra ea a trecut peste durere si a fost crescuta si invatata de Tanos pentru a deveni arma perfecta concentrandu-se numai la ceea ce avea de facut pentru a-si atinge obiectivele,scopurile ce le avea de indeplinit fiind neinfricata in tot ceea ce intreprindea.
ernastoian pe 14 august 2014 06:42
Personajul meu preferat este Groot, pentru ca aduce un sentiment de umanitate, altruism, in final dandu-si viata pentru prietenii sai.
lili22 pe 14 august 2014 21:42
eu zic sa va mai faceti vreo 4-5 conturi, poate asa castigati rucsacul acela.
stoianerna pe 14 august 2014 06:45
Personajul meu preferat este Groot, pentru ca aduce un sentiment de umanitate, altruism, in final dandu-si viata pentru prietenii sai. Personajul meu preferat este Groot, pentru ca aduce un sentiment de umanitate, altruism, in final dandu-si viata pentru prietenii sai.
lili22 pe 14 august 2014 19:37
Dar nu prea aveti imaginatie, vedeti ca va repetati, aveti doua conturi si sperati sa cistigati nenorocitul acela de rucsac.Rusinica!!!!!!
stoianniculae pe 14 august 2014 06:48
Personajul meu preferat este Groot, pentru ca aduce un sentiment de umanitate, altruism, in final dandu-si viata pentru prietenii sai.
lili22 pe 14 august 2014 19:36
Copiii dumneavoastra, neamurile, finii, verii si-au facut cont? Eu zic sa vina toata familia Stoian.
stemateana pe 14 august 2014 06:59
Personajul meu preferat este Groot, pentru ca aduce un sentiment de umanitate, altruism, in final dandu-si viata pentru prietenii sai.
lili22 pe 14 august 2014 21:41
Sunteti ruda cu familia Stoian? ca ati produs acelasi text si sunteti pe acest site numai ca sa castigati ceva premii, ce jenant!
Senorita pe 14 august 2014 08:33
Personajul meu preferat este Peter, eroul salvator.
ShiDesu12 pe 14 august 2014 08:37
Rocket Raccon
ShiDesu12 pe 14 august 2014 08:38
Rocket Raccon pentru ca e un raton care vorbeste
baldo84 pe 14 august 2014 08:50
imi place de Peter- e pamantean de-al nostru
mona_moneluta pe 14 august 2014 10:40
Rocket- cel mai funny!
freddie pe 14 august 2014 10:44
Gamora ...buna la toate
ana_maria_manole pe 14 august 2014 11:22
Personajul meu preferat este pe departe....Rocket!
Este atat de haios si consider ca e sarea si piperul filmului.

carrmenus pe 14 august 2014 12:14
Personajul meu preferat e Groot, fiindca poate sa comunice atat de multe cu doar 3 cuvinte: I am Groot.
Judit_F pe 14 august 2014 12:53
Personajul meu preferat este Rocket, pentru ca este foarte nostim cand il aud vorbind...
cumparlaptopuri pe 14 august 2014 15:17
Rocket Racoon -pentru haiosenie
fripculici pe 14 august 2014 15:18
Groot pentru ca este altfel
corneliacornelia pe 14 august 2014 15:20
Gamora pentru ca este interesant acest pesonaj
ana_puia pe 14 august 2014 15:41
Rocket pentru ca e sincer si evidentiaza cliseele din filme :D
cosminbej pe 14 august 2014 16:02
Personajul meu preferat e rucsacul pus la bataie.
simcris2210 pe 14 august 2014 16:13
Rocket Racoon
Bond_C pe 14 august 2014 19:52
Personajul meu preferat a devenit Rocket, atat faptului ca mentine mereu o atmosfera haioasa cat si datorita faptului ca e foarte "Cool" ( un raton modificat genetic inarmat pana in dinti si oase :))
Ayaka2ne1 pe 15 august 2014 00:58
Drax
lili22 pe 15 august 2014 07:18
doua raspunsuri identice aparute la interval de 3 minute...alta care umbla dupa pomeni.
Ayaka2ne1 pe 19 august 2014 14:51
nu te mai baga aiurea in seama la comentariul fiecaruia, nu au cinema la tine la tara ;)
marianavv pe 15 august 2014 01:01
Drax
lili22 pe 15 august 2014 07:19
Cum de ati dat acelasi raspuns ca predecesoarea? Foarte curios!
stoianniculae pe 15 august 2014 07:52
Personajul meu preferat este Groot, pentru ca aduce un sentiment de umanitate, altruism, in final dandu-si viata pentru prietenii sai.
lili22 pe 15 august 2014 16:47
Dar ce vrea familia Stoian sa faca cu acel minunat rucsac , cred ca si-au facut planuri pe urmatorii 3 ani?Sa mearga la bulgari dupa castraveti?Sa iasa la iarba verde cu bere in el?Sa care porcul crescut la tara de mama soacra?Sa puna laptopul....nu astia nu au laptop, scriu de pe un PC vechi. Sa stiti ca trebuie sa mergeti la biserica sa va rugati sa cistigati rucsacul, sigur ajuta.
stemateana pe 15 august 2014 07:57
Personajul meu preferat este Groot, pentru ca aduce un sentiment de umanitate, altruism, in final dandu-si viata pentru prietenii sai.
lili22 pe 15 august 2014 16:48
vezi ca ai copiat textul, cu acest text nu cistigi, scrii a doua oara. Miine mai scrii iar?
ernastoian pe 15 august 2014 07:59
Personajul meu preferat este Groot, pentru ca aduce un sentiment de umanitate, altruism, in final dandu-si viata pentru prietenii sai.
lili22 pe 15 august 2014 11:15
sa scrieti in fiecare zi cite un mesaj, cred ca rucsacul acela il visati si noaptea.
stoianerna pe 15 august 2014 08:01
Personajul meu preferat este Groot, pentru ca aduce un sentiment de umanitate, altruism, in final dandu-si viata pentru prietenii sai.
lili22 pe 15 august 2014 11:16
Mesaj identic , scris de aceeasi Erna Stoian.Sotul nu scrie astazi sau a plecat la o bere?
io112 pe 15 august 2014 08:25
Rocket Racoon - personaj haios, ce imi aminteste de desenele din copilarie
anncaleo pe 15 august 2014 12:01
Rocket -pentru ca are idei ...este ''creierul'' si chiar daca nu isi da seama ...cel care ii ''leaga'' ca si grup pe gardieni
yca_ pe 15 august 2014 20:53
Rocket.......e haios......
estera12 pe 16 august 2014 06:38
Personajul meu preferat este Gamora care intruchipeaza visul multor femei este puternica,inteligenta si nu in ultimul rand sexi.
stoianerna pe 16 august 2014 07:54
Personajul meu preferat este Groot, pentru ca aduce un sentiment de umanitate, altruism, in final dandu-si viata pentru prietenii sai.
lili22 pe 16 august 2014 12:19
madam stoianerna sau ernastoian ce vrei sa faci cu rucsacul?sa stii ca se pot face cumparaturi si cu sacose de la chinezi.
stoianniculae pe 16 august 2014 07:56
Personajul meu preferat este Groot, pentru ca aduce un sentiment de umanitate, altruism, in final dandu-si viata pentru prietenii sai.
lili22 pe 16 august 2014 12:15
alo, tovarase, nu ati inteles, va fi premiat cel mai original raspuns , nu cel mai tupeist participant, cind o fi asa veti castiga sigur.
stemateana pe 16 august 2014 07:57
Personajul meu preferat este Groot, pentru ca aduce un sentiment de umanitate, altruism, in final dandu-si viata pentru prietenii sai.
lili22 pe 16 august 2014 12:14
asta e ceva neam de-al familiei Stoian din Giurgiu.Da raspunsuri identice.
ernastoian pe 16 august 2014 08:00
Personajul meu preferat este Groot, pentru ca aduce un sentiment de umanitate, altruism, in final dandu-si viata pentru prietenii sai.
lili22 pe 16 august 2014 12:13
la nevoie va dau eu o sacosa veche, chinezeasca, mie nu-mi mai trebuie, asta in caz ca nu cistigati rucsacul.
cenzora pe 16 august 2014 11:56
Rochet este personajul meu preferat deoarece nu numai ca este amuzant dar are si sclipiri de inteligenta.
tantinuti pe 16 august 2014 12:27
Rocket este favoritul poate datorita faptului ca vocea lui Bradley Cooper sporeste farmecul lui
emilian_grecu pe 16 august 2014 14:19
Personajul meu preferat este Groot deoarece poate să comunice atât de multe cu doar 3 cuvinte: "I am Groot."
crina_unguras pe 16 august 2014 18:24
Baietelului meu de 5 ani ii place de copacelul Groot, poate pentru ca spunand cateva lucruri se face inteles,comunica emotie, mimica ajutandu-l .Ii seamana intr-un fel.
LoreS pe 16 august 2014 20:52
Imi place Gamora fiindca imi plac femeile luptatoare.
carrmenus pe 16 august 2014 22:43
Personajul meu preferat e Groot, fiindca poate sa comunice atat de multe cu doar 3 cuvinte: I am Groot.
ernastoian pe 17 august 2014 10:57
Personajul meu preferat este Groot, pentru ca aduce un sentiment de umanitate, altruism, in final dandu-si viata pentru prietenii sai.
lili22 pe 17 august 2014 13:38
daca acest concurs continua inca 30 zile ati fi scris zilnic un mesaj, repetat obsedant sa ne intre in cap?
stoianerna pe 17 august 2014 11:00
Personajul meu preferat este Groot, pentru ca aduce un sentiment de umanitate, altruism, in final dandu-si viata pentru prietenii sai.Personajul meu preferat este Groot, pentru ca aduce un sentiment de umanitate, altruism, in final dandu-si viata pentru prietenii sai.
lili22 pe 17 august 2014 13:39
Pina una alta v-ati facut de ris ,ca toata lumea a observat lacomia familiei Stoian, ahtiata dupa rucsac?
stoianniculae pe 17 august 2014 11:01
Personajul meu preferat este Groot, pentru ca aduce un sentiment de umanitate, altruism, in final dandu-si viata pentru prietenii sai.
lili22 pe 17 august 2014 13:41
raspuns identic cu alte trei, vedeti ca s-a pus un singur rucsac la bataie.Incepeti scoala la 15 septembrie?Nu e mai buna o sacosa de la chinezi?
stemateana pe 17 august 2014 11:03
Personajul meu preferat este Groot, pentru ca aduce un sentiment de umanitate, altruism, in final dandu-si viata pentru prietenii sai.
lili22 pe 17 august 2014 13:44
Alta care se face de ris scriind zilnic un mesaj, daca avea 100 personaje acel film cum v-ati fi descurcat?Copiat de la altul acest raspuns, cred ca fac parte din aceeasi familie sau Stoian are mai multe conturi.Ce-ar fi sa le blocati IP celor care umbla cu inselatorii?
vanis pe 17 august 2014 14:32
Personajul meu preferat este Rocket Racoon, una la mana imi place de el la maxim pentru ca ii un raton cu arme si ii specialist in arme periculoase si ca Bradley Cooper ii da viata cu vocea lui splendida.
mihaela_mitran pe 17 august 2014 15:23
Ratonul este personajul meu preferat pentru ca este cel mai destept dintre toti. Mi se pare ca intreg filmul a fost construit in jurul lui. Este sufletul filmului
daniel_mitran pe 17 august 2014 15:26
Groot pentru ca este cel mai curajos. In final chiar moare pentru a-i salva pe ceilalti
george_toba pe 17 august 2014 21:25
Peter Quill. Cum sa n-adori personajul? Aventurier interstelar, rapit de pe Pamant la o varstă frageda. Scenariu clasic de lucru in echipă cu niste inadaptati pentru a impiedica personajul negativ sa distruga galaxia. Si nu este deloc monoton ori plictisitor! Indiana Jones reinventat. Si danseaza!
gabriel_nan pe 17 august 2014 22:46
Personajul meu preferat este Rocket Racoon - este un personaj foarte cool si foarte simpatic :)
lili22 pe 17 august 2014 22:53
Gamora , cum zice ea?I am a warrior and an assassin. I do not dance.....
I know what you're trying to do ,Star-Lord.And I am going to succomb to your ...pelvic sorcery.
I'm gonna die surrounded by the bigest idiots in the galaxy.

mayaraicu pe 18 august 2014 00:17
Personajul meu preferat este Groot - planta humanoida. :) Nu stiu cum sau cui i-a venit ideea de a crea un astfel de personaj insa a facut o treaba incredibil de buna. Groot este personajul meu preferat pentru ca reuseste sa transmita tot ce simte si gandeste desi vocabularul lui este limitat la cele 3 cuvinte "I am Groot", este altruist si special. Mi-ar placea sa am o astfel de planta!
mihaela_calin pe 18 august 2014 10:02
mortala Gamora
CalTurbat pe 18 august 2014 12:49
Personajul meu preferat este Rocket Racoon, e super haios, are simtul umorului si e ceva ce nu gasesti in orice film, un animal care vorbeste, sper ca in viitor, animalele voi conduce oamenii :)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells