Robin Wright, din 2 noiembrie în ultimul sezon House of Cards

de Cinemagia în 8 Aug 2018
Claire Underwood s-a amestecat în jocurile politice ale soțului ei

Robin Wright - câștigătoarea Globului de Aur și nominalizată la premiile Emmy - se întoarce, din 2 noiembrie, în calitate de președinte al Statelor Unite, în cel de-al șaselea și ultim sezon al serialului House of Cards. În noiembrie 2017, canalul Netflix declara despre Kevin Spacey că nu va mai face parte din echipa serialului House of Cards şi că taie orice legături cu actorul, după o serie de acuzaţii cu privire la scandaluri de natură sexuală.

Actorul, câştigător de Oscar, a fost arătat cu degetul în scandalul sexual de la Hollywood după ce actorul Anthony Rapp l-a acuzat de avansuri sexuale în 1986, pe când acesta din urmă avea 14 ani.

House of Cards este o dramă politică americana care se bazează pe romanul cu același nume a lui Michael Dobbs. Amplasat în zilele noastre, în Washington D.C., House of Cards este povestea lui Frank Underwood, liderului democrat al Camerei Reprezentanților din Congres care, după ce noul președinte îi refuză numirea în postul de secretar de stat, decide să se răzbune pe cei care l-au trădat. Claire Underwood, soția lui Frank, conduce organizația non-profit „Apă curată” și de multe ori se amestecă în jocurile politice pe care acesta le inițiază.

Zoe Barnes, reporter la Washington Herald (mai târziu Slugline), disperată dupa subiecte incendiare, face o înțelegere cu Frank pentru a primi informații privilegiate. De-a lungul episoadelor, Frank Underwood reușește să-și facă o sumedenie de "prieteni", utilizând toate mijloacele, inclusiv șantajul, dar în aceeași măsură și nenumărați dușmani. Nominalizați la Academy Award, actorii Diane Lane, Greg Kinnear și Cody Fern se vor alătura distribuției serialului. Aceștia vor fi alături de Robin Wright, dar și de Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott și Boris McGiver. Producătorii executivi sunt Melissa James Gibson, Frank Pugliese, Robin Wright, David Fincher, Joshua Donen, Dana Brunetti, Eric Roth, Michael Dobbs și Andrew Davies. Serialul a fost creat de Beau Willimon și este produs de Donen/Fincher/Roth și de studiourile MRC pentru Netflix.

În anul 2013, House of Cards a devenit prima serie originală online care a primit nominalizări importante la Premiile Primetime Emmy. Seria a primit 53 de nominalizări la Emmy, cu șapte premii câștigate – inclusiv cel mai important Emmy pentru un serviciu de difuzare online, premiul lui David Fincher pentru "Outstanding Directing for a Drama Series". House of Cards a fost nominalizat la șase premii Golden Globes

Exploreaza subiecte similare:

Robin Wright, House of Cards, Kevin Spacey

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells