Ridley Scott lucrează la un alt prequel al lui Alien

de Cristina Grigore în 28 Mai 2019
După Prometheus și Alien: Covenant, cineastul este hotărât să caute „noi direcții de evoluție” a seriei

Primirea mixtă de care a avut parte Alien: Covenant în 2017 din partea criticilor de film și succesul mediu la box office-ul global - 240,8 milioane de dolari, la un buget de 97 milioane – nu l-au descurajat pe Ridley Scott, cineastul care a stat la cârma primului film Alien (1979) și a prequel-ului din 2012, Prometheus.

Regizorul a menționat, într-un interviu acordat publicației Variety (legat de aniversarea a 40 de ani de la debutul peliculei originale) că lucrează la un sequel al lui Covenant, aflat deocamdată în faza de scenariu.

Scott nu a mai oferit vreun detaliu în materialul pentru Variety, însă implicarea sa în proiect (și validitatea acestuia) reiese și dintr-o discuție a lui cu thehollywoodreporter.com, în care menționa că își dorește să vină cu o abordare nouă, pentru a evita repetițiile și a nu da publicului exact ceea ce se așteaptă. Și de această dată a fost însă vag în legătură cu noul proiect și a menționat doar: „Căutăm noi direcții de evoluție”.

Compania producătoare și distribuitoare a filmelor Alien, 20th Century Fox, se află acum sub umbrela Disney, ce nu agreează producțiile nerecomandate și  preadolescenților; cei de la Disney au promis că sub „stindardul” Fox, vor permite realizarea unor proiecte „de rating R”, precum Deadpool și acest nou prequel aflat în orarul de lucru al lui Ridley Scott.

Exploreaza subiecte similare:

ridley scott, Alien, Alien: Covenant, Prometheus

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dimz pe 28 mai 2019 12:01
Alien: Covenant n-a avut primire mixta, ci a fost facut praf si de critici si de audienta. Deci a primit ce a meritat cu varf si indesat. Sa vii cu inca un prequel la o franciza pe care au stors-o mai tare decat pe o lamaie e deja debilitate din partea lui Scott.
AeroX pe 28 mai 2019 15:32
Ce a stors ma? Ca uncheasul a fost lacom. A stors o pruna mai degraba...asta a fost aspectul negativ al filmelor. A avut un storyline foarte sec/ambiguu, in rest atmosfera si actorii au fost la inaltime (desi personajele in sine cam tampe). Michael Fassbender e de nota 11.
bogyvaly pe 28 mai 2019 12:01
Chiar sper sa incerce sa continue ideea din Prometheus...
viorellll pe 28 mai 2019 18:28
Ideea din Prometheus este geniala , trebuia sa o continue

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells