Reîncep Jocurile foamei: iată trailerul The Ballad of Songbirds and Snakes!

de Ştefan Dobroiu în 28 Apr 2023
Un Coriolanus Snow tânăr şi cea de-a zecea ediţie a Jocurilor Foamei sunt în centrul atenţiei în acest prequel

Cele patru filme Jocurile Foamei lansate între 2012 şi 2015 au strâns trei miliarde de dolari la box office, prin urmare nu e deloc de mirare că ne reîntoarcem în sumbrul univers distopic imaginat de Suzanne Collins. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, cel de-al cincilea film al francizei, tocmai şi-a lansat trailerul pe care îl poţi vedea mai sus.

Povestea reia câteva dintre temele importante ale francizei, anume discuţia despre putere şi cine o deţine, dar şi obsesia pentru spectacol a Capitoliului. Filmul lărgeşte mitologia din Panem pornind de la o premisă similară primului film, în care o vedeam pe Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) sfidând Capitoliul, cucerind inimile din Panem şi aprinzând scânteia revoluţiei la cea de-a 74-a ediţie a Jocurilor foamei.

În filmul care se va lansa în luna noiembrie, o vedem pe Lucy Gray Baird (Rachel Zegler din noul West Side Story) fiind aleasă tribut al Districtului 12 la cea de-a zecea ediţie a Jocurilor Foamei. Cântecul pe care ea îl interpretează la ceremonia "secerişului" electrizează întreaga populaţie din Panem. Un tânăr Coriolanus Snow (Tom Blyth) este ales să-i fie mentor lui Lucy, iar acesta este hotărât să facă tot ce-i stă în putinţă pentru a se folosi de participarea fetei în Jocurile foamei pentru a-şi grăbi ascensiunea politică. La sfârşitul trailerului auzim şi celebrul citat "Doar lucrurile pe care le iubim cel mai mult sunt în stare să ne distrugă", citat ce-i aparţine lui Snow din cvadrilogia originală.

Exploreaza subiecte similare:

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, Tom Blyth, West Side Story, Rachel Zegler

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells