Regizorul filmului Mortal Kombat vrea să împingă la maxim limitele ratingului N15

de Marina Florea în 26 Mar 2021
Seria de jocuri video e cunoscută pentru violența sângeroasă și seria de victime

Simon McQuoid, regizorul adaptării jocului video Mortal Kombat, vrea să se folosească la maximum de tot ceea ce permite un rating ca N15 (Nerecomandat sub 15 ani), se vede într-un interviu al acestuia cu publicația GamesRadar. Seria de jocuri video e cunoscută pentru violența sângeroasă și seria de victime. Filmul se ansează pe 16 aprilie pe platforma de streamming HBO Max și în unele cinematografe - în sălile din România pe 23 aprilie.

„Am vrut să împingem elementele sângeroase, violente și mortale până la limită”, a declarat regizorul. „Evident, există limită de la care filmul devine de nelansat, iar asta nu ar fi deloc înțelept pentru investiția făcută de studio”.

Ratingul „Nerecomandat sub 15 ani” (în original R-Restricted) se referă la filme nerecomandate persoanelor sub 15 ani (în America, sub 17 ani), întrucât acestea conțin violență fizică, psihică sau de limbaj intensă, scene de cruzime asupra oamenilor sau animalelor, scene de consum de droguri și alcool, comportamente și atitudini antisociale ce pot fi ușor imitate, scene care descriu abuzuri asupra copiilor sau care prezintă femeile în ipostaze degradante. În această categorie sunt incluse, de regulă, aproape toate filmele horror. Totuși aceste filme nu sunt interzise minorilor cu vârstă de până la 15 ani.

Sinopsis oficial:

În Mortal Kombat, luptătorul de MMA Cole Young, obișnuit să se dea învins, pentru bani, în meciuri aranjate, nu își cunoaște adevărata moștenire - și nici motivul pentru care Împăratul Lumii de Afară, Shang Tsung, și-a trimis pe cel mai bun războinic, pe Sub-Zero, un personaj numit Cryomancer și venit de pe altă lume, pentru a-l vâna pe Cole. Temându-se pentru siguranța familiei sale, Cole pornește în căutarea Sonyei Blade la indicația lui Jax, un membru din Forțele Speciale care poartă același însemn ciudat cu un dragon cu care s-a născut și Cole.

În curând, acesta ajunge la templul Lordului Raiden, un Zeu din vechime și protector al Tărâmului Pământului, care acordă protecție celor care poartă acel însemn. Aici, Cole se antrenează cu războinicii Liu Kang, Kung Lao și cu mercenarul Kano, pe măsură ce se pregătesc de luptă cu cei mai mari campioni ai Pământului împotriva Lumii de Afară într-o luptă cu o miză maximă pentru întregul univers.

Totuși, Cole va ajunge într-atât de departe încât să își descopere arcana - puterea ascunsă pe care o ține în suflet - la timp nu numai pentru a-și salva familia, dar și pentru a opri Lumea de afară odată pentru totdeauna?.

Exploreaza subiecte similare:

mortal kombat, Simon McQuoid

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells