Reese Witherspoon pregăteşte un film despre creatoarea păpuşilor Barbie

de Cristina Grigore în 1 Dec 2015
Actriţa ar putea primi rolul lui Ruth Handler, inventatoarea popularului brand

Poveştile de origine sunt în vogă la Hollywood, iar un brad popular şi productiv ca Barbie nu putea fi ignorat în lupta producătorilor pentru un titlu incitant. O carte în care se prezintă originile celebrei serii de păpuşi si accesorii Barbie a fost publicată de Robin Gerber – titlul acesteia este Barbie and Ruth: The Story of the World's Most Famous Doll and the Woman Who Created Her – iar drepturile de producţie au fost cumpărate recent de actriţa şi producătoarea Reeese Witherspoon, alături de colaboratoarea sa, Bruna Panpandrea.

Potrivit Deadline.com, producător şi finanţator va fi studioul Bold Films, iar Witherspoon ar putea juca rolul lui Ruth Handler (1916-2002), americanca ce a fondat, alături de soţul său, Harold, compania Mattel şi a creat păpuşa Barbie (prescurtare a numelui fiicei sale, Barbara).

Barbie a fost prezentată publicului la American International Toy Fair, în 1959. Păpuşile create de Handler au cucerit industria mondială a jucărilor, însă filmul va acoperi şi aspecte personale ale lui Ruth şi ale familiei sale, ce nu a fost ocolită de necazuri.

Un alt film Barbie se află în orarul celor de la Sony Pictures. Scenariul acestuia a fost reimaginat de curând de Diablo Cody (Juno).

 

Exploreaza subiecte similare:

Reese Witherspoon, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells