Protagonistul remake-ului It a făcut copiii să plângă pe platoul de filmare

de Cristina Grigore în 9 Iun 2017
Bill Skarsgård a intrat atât de bine în pielea clovnului Pennywise, încât a băgat groaza în copiii de pe platoul de filmare

Pentru unele persoane, orice clovn are ceva înspăimântător. Însă cel din filmul It - un remake al adaptării din 1990 a romanului lui Stephen King - face ca reacțiile privitorilor să oscileze între sperietură ușoară și groază. Bill Skarsgård, interpretul clovnului, şi-a intrat atât de bine în rol, încât a făcut copiii să plângă la filmări.

„Nu am fost prea jucăuş ori prietenos pe platoul de filmare, am vrut ca personajul meu să intrige, să aibă acel aer ciudat ce inspiră teama, cel puţin atunci când eram costumat. A existat o scenă pentru care au adus copii care mai văzuseră până atunci personajul… Am apărut în faţa lor drept Pennywise şi le-am constatat reacţiile… Unii erau contrariaţi, însă alţii nici nu s-au putut uita la mine şi au început să tremure… Unul dintre copii a început să plângă şi atunci regizorul a strigat ‘Acţiune!’. Apoi mai mulţi copii, speriaţi, au început să plângă în mijlocul scenei”, a povestit Skarsgård celor de la InterviewMagazine.com.

Actorul a mai spus şi că în timpul filmării scenei în cauză a fost absorbit de interpretare un pic cam mult, fapt pe care l-a realizat mai târziu şi pentru care şi-a cerut scuze celor mici, cărora le-a explicat că a fost doar o deghizare necesară poveştii. It, în regia lui Andrés Muschietti, se va lansa şi în cinematografele noastre pe 8 septembrie. A fost confirmată deja o continuare a producţiei. 

Exploreaza subiecte similare:

It, Bill Skarsgård, stephen king, Andres Muschietti

Alte știri din cinema

„Dumnezeu să ne ierte”, despre doi polițiști în căutarea unui monstru, din 27 octombrie

Inspectorii Velarde și Alfaro se confruntă pe neașteptate cu o serie de crime oribile. Primesc ordinul de a rezolva cazul cât mai repede și cât mai discret, dar acțiunile lor nu sunt chiar atât de diferite de cele ale criminalului

Michael Fassbender și Alicia Vikander s-au căsătorit

Interpretul lui David din Prometheus este acum soţul Avei din Ex Machina

Cum arată Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury

Bryan Singer, regizorul peliculei biografice, a postat o nouă imagine de la filmări

Serialul multi-premiat dr. Foster revine la Diva, cu al doilea sezon

Premiera sezonului 2 al serialului săptămânal Dr. Foster este joi, 2 noiembrie, la ora 21:00, pe canalul Diva. În fiecare joi la 21:00 va fi difuzat câte un episod

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 9 iunie 2017 10:34
IT.Please be good..:)
Cretzulynne pe 9 iunie 2017 11:23
Cand o sa se faca masina aia a Timpului sa ma intorc in perioada copilariei si sa vad filmul asta proiectat in '90 ? Fii bun, pliisss!
camaleonii pe 9 iunie 2017 11:33
Abia astept filmul. Sper sa se ridice la nivelul cartii.
Btw: este cel mai vizionat trailer din istorie, cu 197 de milioane de vizualizari in 24 de ore (precedentul record fiind detinut de Fast8 cu 139).

cavallioty pe 9 iunie 2017 18:56
cred ca este o eroare pe wiki,nici macar adunate nu are atatea vizualizari,cred ca un fan infocat al viitorului film a facut o gluma
camaleonii pe 10 iunie 2017 01:08
Nu, nu este o greseala. Nu se iau in calcul numarul de vizualizari doar de pe youtube, ci de pe toate platformele sociale. Iar daca intri pe pagina oficiala de facebook a filmului vei vedea ca trailerul are peste 126 de milioane de vizualizari. Nu mai vorbim de youtube unde filmul are peste 50 de milioane de vizualizari, yahoo, twitter si multe altele. Iar aici am inclus doar canalul oficial al filmului. Fara a aduce in discutie de postarile studioului de distributie, a actorilor, a paginilor destinate filmelor in general, etc.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback