Prometheus 2 se pregătește de producție. În rol principal, un actor necunoscut?

de Cristina Grigore în 21 Mai 2013
Britanicul de 24 de ani are o șansă majoră de a deveni popular

După ce Ridley Scott a surprins fanii lui Alien cu lansarea lui Prometheus, avea deja pregătit suficient material și pentru o continuare. Din fericire, a fost o continuare cerută de rezultatele la box-office ale filmului, iar producția lui Prometheus 2 pare a fi demarată. Conform informațiilor obținute de către ComicBookMovie.com, rolul principal i-ar putea reveni unui tânăr actor aproape necunoscut, Rik Barnett.

Britanicul de 24 de ani – care are așadar o șansă majoră să devină popular, deși ultimul lui rol a fost într-o comedie independentă obscură – este vizat de Scott pentru un rol care să facă legătura cu Elizabeth Shaw (Noomi Rapace).

La un buget de producție de 130 de milioane de dolari, Prometheus a obținut la box-office-ul international 403 milioane de dolari. Scenariul celei de-a doua părți a filmului este rodul colaborării dintre Ridley Scott și Damon Lindelof, cele două talente creative imaginând încă de a început cu o idee ce ar fi putut duce filmul original într-o cu totul altă direcție.

Exploreaza subiecte similare:

ridley scott, Prometheus, Rik Barnett, Noomi Rapace, Damon Lindelof

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 24 iunie 2013 12:16
O veste cu adevarat incantatoare, de abia astept mai multe detalii.
alin_iovanov pe 24 august 2014 08:44
porcarie primul ,nici o legatura cu vreun creator extraterestu, cu subiectul filmului ,e un film cu monstrii si atat , apare un singur extraterestul , dar cu coeficient de inteigenta 0 ,mai prost si mai nebun decat o gorila , specimenele alea din film nu aveau cum sa ma creeze pe mine .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells