Primul trailer pentru filmul lui M. Night Shyamalan, Knock at the Cabin, e aici!

de Gloria Sauciuc în 23 Sep 2022
O familie are de făcut o alegere imposibilă pentru a evita Apocalipsa

Universal Pictures a dat publicității trailerul pentru următorul film al lui M. Night Shyamalan: Knock at the Cabin, inspirat din bestseller-ul lui Paul G. Tremblay din 2018 The Cabin at the End of the World. Filmul va avea premiera în sălile de cinema pe 3 februarie 2023.

În timp ce se află în vacanță la o cabană izolata, o fetiță și părinții ei sunt luați ostatici de către patru străini înarmați, care le cer sa faca o alegere imposibilă pentru a evita Apocalipsa. Fără comunicare cu restul lumii, familia trebuie să aleagă ce anume să creadă înainte să piardă totul.

În film joacă Dave Bautista (Dune, Guardians of the Galaxy), Jonathan Groff – nominalizat la premiul Tony (Hamilton, Mindhunter), Ben Aldridge (Fleabag), Nikki Amuka-Bird, nominalizata la premiul BAFTA (Persuasion, Old), nou-venita Kristen Cui, Abby Quinn (Little Women) și Rupert Grint (cunoscut din seria Harry Potter).

Filmul este produs de către Blinding Edge Pictures, în asociere cu FilmNation Features și Wishmore Entertainment, fiind un film semnat de M. Night Shyamalan. Scenariul este semnat de către M. Night Shyamalan, Steve Desmond și Michael Sherman, dupa cartea lui Tremblay.

Producția este semnată de către Shyamalan, Marc Bienstock (Split, Glass) și Ashwin Rajan (Servant, Glass). Producătorii executivi sunt Steven Schneider, Christos V. Konstantakopoulos și Ashley Fox. Shyamalan, care a prezidat anul acesta juriul de la Festivalul de Film de la Berlin, a semnat și a regizat ultima dată serialul marca Apple Servant, pentru care a fost nominalizat la un premiu Emmy Primetime, scrie Variety.

Exploreaza subiecte similare:

Knock at the Cabin, M. Night Shyamalan

Alte știri din cinema

Zack Snyder a încheiat filmările la Rebel Moon

Universul creat de Zack Snyder este cu un pas mai aproape de sosirea pe Netflix

Varianta întinerită a lui Indiana Jones, în primul trailer Indiana Jones and the Dial of Destiny

Deși acțiunea filmului este încă necunoscută, trailerul sugerează o revenire la clasicele aventuri ale lui Indiana Jones

Amrit Kaur și Pauline Chalamet vorbesc despre The Sex Lives of College Girls, disponibil pe HBO Max

Al doilea sezon a debutat pe HBO în 17 noiembrie și se va încheia pe 15 decembrie

Phoenix. Har/Jar, în premieră la TVR pe 8 decembrie

60 de ani de muzică în 104 minute

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 25 septembrie 2022 11:05
Un nou film care se inscrie in trendul LGBT. In prezentare se spune: ”În timp ce se află în vacanță la o cabană izolata, o fetiță și părinții ei sunt luați ostatici...”, dar ceea ce nu se spune este ca ”parintii” sunt doi gay. Oare de ce nu au precizat asta??... Le-a fost rusine??...Sau pentru ca lumea si-a dat seama de ce tampenie reprezinta impunerea ”cu forta” a acestui trend LGBT de parca ar fi ceva normal care trebuie promovat si impus tuturor fara sa fie intrebati!?!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells