Prima perspectivă asupra filmului The Whale: Brendan Fraser devine un bărbat de 300 de kilograme în noul film al lui Darren Aronofsky

de Gloria Sauciuc în 27 Iul 2022
Filmul se lansează la Festivalul de la Veneția

Brendan Fraser revine în atenție. A24 a oferit prima perspectivă asupra noului film al lui Darren Aronofsky, The Whale/Balena, în care Fraser joacă rolul unui bărbat obez care încearcă să reia legătura cu fiica sa de 17 ani. Filmul este primul regizat de către Aronofsky de când thrillerul psihologic Mother! îi polariza pe critici și pe spectatori. Prima perspectivă asupra filmului a venit odată cu confirmarea că premiera se va ține la Festivalul de la Veneția din 2022, scrie Variety.

Alături de Fraser în film vor mai juca actori cunoscuți: Sadie Sink din Stranger Things, Hong Chau, Samantha Morton și Ty Simpkins. Alături de Aronofsky apare directorul de imagine Matthew Libatique, cel care a filmat pentru Olivia Wilde Don’t Worry Darling, de asemenea film care va avea premiera la Veneția. Libatique a filmat până acum toate producțiile lui Aronofsky, minus The Wrestler, la care imaginea a fost semnată de către Maryse Alberti.

„Va fi ceva ce n-ați mai văzut”, relata Fraser pentru Unilad anul trecut despre rolul din The Whale. „Asta e tot ceea ce pot să vă spun... decorurile și costumele au fost ample, grele, incomode. A fost ceva total diferit de tot ceea ce am făcut... sunt sigur că va lăsa o impresie de durată.”

Deși a mai avut un rol secundar în filmul lui Soderbergh No Sudden Movie de anul trecut, The Whale marchează o revenire majoră pentru actor în primul său rol principal de la Breakout, lansat doar pe DVD în 2013.

De asemenea, Fraser va apărea în Killers of the Flower Moon al lui Scorsese și în rol negativ (Garfield Lynns/Firefly) în filmul DC Batgirl, ce va ajunge anul acesta pe HBO.

Filmul The Whale este una dintre cele trei producții A24 cu premiera la Veneția, alături de Pearl și de Eternal Daughter.

 

Exploreaza subiecte similare:

Brendan Fraser, Mother!, Darren Aronofsky

Alte știri din cinema

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells