Prima imagine cu Ewan McGregor drept Iisus, în Last Days in the Desert

de Cristina Grigore în 11 Dec 2014
McGregor joacă în film şi rolul Diavolului

Vom avea parte de o nouă portretizare a lui Iisus pe marele ecran, aflăm din ştirea celor de la TheHollywoodReporter.com, ce publică o primă imagine cu protagonistul, Ewan McGregor, drept figura emblematică a creştinismului.

Filmul, intitulat Last Days in the Desert, îl va avea pe McGregor şi în rolul Diavolului, căci povestea imaginată este un episod al celor 40 de zile de rugă şi post ale lui Iisus în deşert, timp în care este ispitit de Diavol. La sfârşitul perioadei, punctează sinopsis-ul, Iisus are o confruntare finală cu Diavolul, pe marginea sorţii unei familii greu încercate, un test dramatic pentru protagonist.

Emmanuel Lubezki, numit director de imagine al filmului la începutul acestui an, declara: „Este un film micuţ, dar frumos, cu un scenariu extraordinar scris de Rodrigo Garcia şi pe care îl vom filma în aproximativ cinci săptămâni”.

De regia filmului se va ocupa tot Garcia (Albert Nobbs). Din distribuţie mai fac parte Tye Sheridan, Ciaran Hinds şi Ayelet Zurer.

Exploreaza subiecte similare:

Ewan McGregor, Emmanuel Lubezki, Rodrigo Garcia, Last Days in the Desert

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells