Premieră AMC. Partea a doua a sezonului 5 al Fear the Walking Dead debutează pe 12 august

de Cinemagia în 8 Aug 2019
Sezonul 5B, alcătuit din 8 episoade, va fi difuzat în fiecare zi de luni, de la ora 22:00, pe AMC

Episoadele 9 - 16 ale celui de-al cincilea sezon al serialului horror Fear the Walking Dead vor fi difuzate în premieră la AMC din 12 august. Astfel, sezonul 5B va fi difuzat în fiecare zi de luni, de la ora 22:00. Prima parte a acestui sezon a debutat la AMC pe 3 iunie.

O cronică a începutului apocalipsei zombie, Fear the Walking Dead documentează momentul în care lumea se schimbă cu viteză din cauze necunoscute și înainte ca cineva să își poată da seama ce se întâmplă. Sezonul 5 oferă cea de-a doua legătură dintre Fear the Walking Dead și serialul The Walking Dead, odată cu apariţia lui Dwight (Austin Amelio). Fost locotenent al „Salvatorilor”, exilat de către grupul lui Rick Grimes, Dwight o caută pe soţia sa, Sherry, care a fugit de „Salvatori”. În episodul 12 al acestui sezon, angajamentul lui Dwight de a deveni un om mai bun este pus la încercare.

Primul crossover dintre cele două seriale era, în sezonul 4, personajul lui Lennie James, Morgan. Un bărbat cu propriul cod moral, pe care îl respectă cu strictețe, pentru a-și contracara instabilitatea psihică, Morgan era în trecut un membru de nădejde al grupării lui Rick Grimes, leaderul supraviețuitorilor din The Walking Dead.

„În sezonul 5 al Fear the Walking Dead, supraviețuitorii descoperă că drumul spre iad e pavat cu intenții bune, în episoade ce marchează identitatea unică a serialului, adăugând noi elemente de legătură cu universul The Walking Dead”, e concluzia agregatorului de opinii despre filme Rottentomatoes.com. Sezonul urmăreşte grupul condus de Morgan Jones (Lennie James) şi de Alicia Clark (Alycia Debnam-Carey), cei care caută supravieţuitori ai apocalipsei zombie, încercând să-i ajute pe alţii pentru a compensa greşelile din trecut. Misiunea de a-i ajuta pe ceilalți este testată însă când grupul se găsește într-un teritoriu neexplorat, ce îi forțează să-și înfrunte nu doar trecutul, ci și temerile. Doar prin înfruntarea acestor temeri va descoperi grupul un nou mod de viață complet diferit, care îi schimbă pentru totdeauna. Noi misiuni de salvare aproape sinucigașe, pericole la tot pasul, căutarea de provizii cu pierderea de oameni sunt ingredientele celei de-a doua părți a sezonului 5.

www.facebook.com/amctvro

###

Despre AMC

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. AMC a fost prima televiziune de cablu care a câștigat un premiu Emmy pentru Cel mai bun serial dramatic cu „Mad Men” (2008), apoi a câștigat râvnitul premiu patru ani consecutiv, înainte de a fi câștigat de „Breaking Bad” în 2013 și 2014. Serialele dramatice originale de actualitate la AMC sunt „Fear the Walking Dead”, „Into the Badlands”, „Preacher”, „The Terror”, „NOS4A2”. AMC explorează subiecte originale și propune dezbateri captivante în seriile originale „AMC Visionaries”.

Despre AMC Global

AMC Global, care face parte din AMC Networks International, difuzează filme celebre din fiecare gen și decadă și producții originale, pentru a oferi publicului ceva mai profund, ceva mai variat, ceva mai mult. Postul AMC a creat unele dintre cele mai premiate seriale ale ultimilor 10 ani, care au redefinit producțiile TV dramatice. AMC este distribuit în întreaga Americă de Nord, dar și în alte peste 125 de țări din lume. AMC Global este o destinație de top când vine vorba despre entertainment și este disponibil în HD și SD, pe toate platformele (TV, online, on demand, dispozitive mobile).

Exploreaza subiecte similare:

Fear the Walking Dead, Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Austin Amelio

Alte știri din cinema

Elvis Presley devine super spion într-un serial de animație Netflix pentru adulți

Anunțul a marcat 42 de ani de la moartea regelui rock'n roll-ului

Gardienii Galaxiei 3 va începe filmările abia la finalul lui 2020

Filmul va deschide cea de-a cincea fază a Universului Cinematografic Marvel

Ivana cea Groaznică ia Premiul special al juriului „Cineasti del Presente” la Locarno

Scenariul şi regia sunt semnate de Ivana Mladenović

Premierele săptămânii

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells