Predatorul suprem, în primul trailer extins The Predator

de Gloria Sauciuc în 28 Iun 2018
Premiera în România a filmului e programată pentru 14 septembrie 2018

Vânătoarea a evoluat. Predator a evoluat. Și, de asemenea, a evoluat talentul la trailere a 20th Century Fox. La mai puțin de două luni după ce studiourile au dat publicității primul teaser oficial pentru The Predator (regizor Shane Black), Fox a lansat trailerul oficial iar ce vedem e captivant.

Personajul lui Sterling K. Brown, un agent guvernamental, explică faptul că sarcina lui este să captureze orice cade din cer, mai ales și mai cu seamă creaturile războinice extraterestre, genul care se prăbușesc pe Pământ în nave spațiale. Însă trailerul arată și o perspectivă asupra Predator-ului titular, să-i zicem Predator-ul suprem: mai mare, mai rău, mai brutal ca niciodată. Iată, de asemenea, și echipa de mercenari-asasini care investighează zona în care creatura a făcut prima victimă, și de asemenea aflăm că monstrul se pare că a avut succes în tentativa lui de a crea hibrizi.

Updatându-și codul genetic odată cu fiecare planetă pe care o vizitează și pe care o distrug, extratereștri au evoluat. Și, cu ajutorul unor experimente nefericite, rasa extraterestră și-a atins potențialul maxim odată cu Predator-ul suprem, care depășește net Predator-ul cu care ne-am obișnuit. Iată în material și gluma cu „your mom” (să nu uităm că regia e semnată de Shane Black).

Alături de trailer, Fox a publicat și un poster portocaliu intens. Acesta îi arată gheara noului Predator ținând capul smuls al vechiului Predator.

Reacția la noul trailer a fost favorabilă: Anders Holmes, utilizator Twitter, scria după ce a urmărit trailerul: „Sunt încântat în mod straniu. Arată minunat. De-abia aștept...” Alt fan reacționa pe Twitter: „Acum îmi place și mai mult. Mi-a plăcut teaser-ul, dar trailerul este excepțional! Am încredere în Shane Black cu noul film, cu o distribuție la înălțime și cu un umor reușit. De-abia aștept!”. Un alt fan al seriei, citat de looper.com, a scris: „Noul The Predator m-a cucerit! Am fost reticent la primul teaser, dar acum m-a convins! Pare să fie o experiență captivantă, cu scene dure și cu acțiune la înălțime!”

The Predator nu are doar un erou negativ înspăimântător și acțiune din belșug, dar și o distribuție cu palmares: Boyd Holbrook (Narcos, Logan), Olivia Munn (X-Men:Apocalypse), Trevante Rhodes (Moonlight), Jacob Tremblay (Room), Yvonne Strahovski (Dexter, The Handmaid s Tale), Keegan-Michael Key (Key & Peele), Thomas Jane (The Punisher), Alfie Allen (Game of Thrones) și mulți alții.

Exploreaza subiecte similare:

Sterling K. Brown, Shane Black, Olivia Munn, Boyd Holbrook, Keegan-Michael Key, Thomas Jane, Alfie Allen, Trevante Rhodes, The Predator

Alte știri din cinema

Cine va sta alături de Harley Quinn în Birds of Prey

Margot Robbie îşi va relua partitura din Suicide Squad şi va fi unul dintre producătorii peliculei

Cel mai scump film produs în China a fost scos din cinematografe la trei zile după lansare

Pelicula a costat peste 100 de milioane de dolari şi nu a reuşit să obţină nici măcar 10 milioane la box office

Zombieland va avea un sequel. Filmul va beneficia de distribuţia originală

Emma Stone, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg şi Abigail Breslin vor relua lupta cu zombi

Mission: Impossible. Fallout - inclus printre cele mai bune filme de acţiune din istorie

Al şaselea film al seriei - despre care criticii au avut până acum numai cuvinte de laudă - se lansează pe 3 august în cinematografele noastre

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sorin87 pe 29 iunie 2018 20:00
Din trailer se intelege ca ar fi ceva spectaculos cu noul Predator

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells