Povestea lui Lou (Emilia Clarke) din „Înainte să te cunosc” continuă în romanul „După ce te-am pierdut”

de Cinemagia în 4 Nov 2016
Câteva exemplare pot fi câștigate în secțiunea „Concursuri”, oferite cititorilor Cinemagia de Editura Litera

Editura Litera lansează luna aceasta romanul „După ce te-am pierdut”, continuarea bestsellerului „Înainte să te cunosc”, ecranizat de Metro-Goldwyn-Mayer. Filmul, cu Emilia Clarke și Sam Claflin, a rulat și în cinematografele din România, în vara acestui an. Filmul urmărea povestea lui Lou, o tânără dintr-un orășel cam lipsită de perspective, și a lui Will, un bărbat de succes ajuns în scaunul cu rotile după un accident. Will simte că nu mai are pentru ce să trăiască până când o angajează pe Lou ca infirmieră. Pentru a-i dovedi că viața merită trăită, Lou îl ajută să se îndrepte, împreună, către mai multe aventuri.

Romanul „După ce te-am pierdut”, ce se poate comanda de la Editura Litera, o are protagonistă tot pe Lou. Editura oferă posibilitatea citirii unui fragment din roman în avanpremieră. Câteva exemplare pot fi câștigate în secțiunea „Concursuri” de pe Cinemagia.

Lou Clark are o mulțime de întrebări. Cum de a ajuns să lucreze într-un bar din aeroport și să-și petreacă timpul urmărindu-i cu privirea pe cei care pleacă spre alte locuri? Sau de ce nu se simte încă acasă în apartamentul pe care îl are deja de un an? Oare familia ei o va putea ierta pentru ce a făcut cu optsprezece luni în urmă? Și va reuși vreodată să treacă peste iubirea vieții ei? Ceea ce Lou știe sigur e că ceva trebuie să se schimbe. Aici puteți citi un fragment în avanpremieră! Apoi, într-o noapte, la ușa ei bate cineva. Dar oare cine îi apare în prag are răspunsurile pe care ea le caută sau îi aduce doar alte întrebări? Dacă închide ușa, viața ei va continua ca până acum: simplă, ordonată, sigură. Dacă o deschide, va risca totul. Însă Lou a făcut cândva o promisiune: să trăiască. Și, dacă vrea să o respecte, va trebui să deschidă larg ușa...

Publicația People Magazine scrie despre romanul „După ce te-am pierdut” că este „amuzant, surprinzător și emoționant, cu personaje care inspiră în același timp optimism și melancolie... Un roman provocator și captivant, care reușește să surprindă întreaga complexitate a iubirii”.

Jojo Moyes este autoarea bestsellerurilor Ultima scrisoare de dragoste, Fata pe care ai lăsat-o în urmă și Înainte să te cunosc, roman vândut în peste 8 milioane de exemplare. Din colecția Blue Moon mai fac parte titluri precum Zvonul, de Elin Hilderbrand, Obsesia, de Nora Roberts, Învingătorii, de Danielle Steel, Se numea Sarah, de Tatiana de Rosnay, Valea păpușilor, de Jaquelline Susann.

Exploreaza subiecte similare:

Me Before You, Emilia Clarke, Sam Claflin

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells