Personaje: un top al eroilor creaţi de Sylvester Stallone

de Gloria Sauciuc în 23 Oct 2013
Escape Plan - Testul suprem este cel mai recent film al lui Stallone, cu premiera pe 25 octombrie

Ray Breslin (Sylvester Stallone) este cel mai bun expert în probleme de securitate în cadrul închisorilor – acesta le construieşte, le securizează şi, cel mai important, le testează încercând să evadeze din ele în filmul Escape Plan - Testul suprem. Ray este plătit cu foarte mulţi bani pentru a înscena evadări din cele mai bine păzite închisori, iar de-a lungul timpului a fost închis în penitenciare de maximă securitate, conduse de Biroul Federal al Penitenciarelor, reuşind să scape de fiecare dată.

Atunci când Ray primeşte, însă, de două ori mai mulţi bani pentru a evalua „Mormântul”, o închisoare privată de maximă securitate construită conform „principiilor lui Breslin”, lucrurile ar putea să nu se mai termine bine.

Ray Breslin este cel mai recent personaj al lui Stallone. În galeria de mai sus, un top al celor mai proeminente personaje ale lui Sylvester Stallone, care şi-a clădit prin forţe proprii una dintre cele mai solide şi respectabile cariere de la Hollywood, şi a influenţat considerabil cultura populară modernă prin multe dintre personajele lui iconice.



Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

Rocky, cobra, First Blood, Tango and Cash, Cliffhanger, F.I.S.T., Sylvester Stallone, Escape Plan, Rambo: First Blood Part II, rambo, Rambo V: The Savage Hunt, actor, Daylight

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Barbaru pe 24 octombrie 2013 13:06
nu am inteles nici o data de ce a primit zmeura.
MikkaelWolfganger pe 24 octombrie 2013 13:13
Pentru ca este un actor mediocru si reuseste mai mult roluri proaste decat bune.
existentus pe 28 octombrie 2013 16:16
Fiindca parerile criticilor influientati de politica nu au fost niciodata compatibile cu aprecierea publicului larg. Niste actori geniali ca Sylvester Stallone, Charlie Chaplin, Mel Gibson sau Johnny Depp au fost mai mereu in dizgratia si ironia celor de la Hollywood.
cristi23 pe 24 octombrie 2013 14:14
sincer mi se pare un actor bun.....rocky si rambo au fost cele mai bune roluri ale sale.......apropo de rambo....nici nu stiam ca a aparut deja rambo 5.......probabil s-a lansat doar pe dvd
MikkaelWolfganger pe 24 octombrie 2013 14:40
Mai mult popular decat talentat.Nu prea am inteles eu niciodata de ce se bucura asta de asa mare trecere in randul publicului.Mi-au placut si mie Rambo si Rocky, cate 2 de caciula, ce-i drept,dar intotdeauna mi s-a parut un actor slab chiar si pe zona de actiune.Poate am ramas eu cu sechele de la filme ca: Stop! or My Mom Will Shoot, The Specialist, Cobra, Tango si Cash, si nu in ultimul rand Judge Dredd(=)) ) si nu vad calitatile lui interpretative.Sper sa ma insel, dar cred ca tipul a incercat prea mult sa fie un actor complex, cand el e sub-limitat.
Han_Solo pe 25 octombrie 2013 10:25
Pentru ca alea au fost vremurile. In anii 80-90 filmele de actiune erau la mare cautare. Chuck Norris, Van Damme, Arnold, Stallone, etc. Cu toate ca nici unul dintre ei nu sunt actori mare, mai toti aveau...carisma, se simtea prezenta lor de ecran. In ziua de azi ce actor de actiune credibil exista? Josep Gordon Lewit, Daniel Radcliff, Robert Patirson? O fi actori buni dar nici unul convingator intr-un film care necesita casapirea a 50 de bad guys. Cred ca la ora actuala cel mai bun actor in filmele de actiune este Liam Neson si asta spune multe.
existentus pe 28 octombrie 2013 16:27
Mikkael Wolfganger... vezi ca ai uitat sa te enumeri pe tine. Ce ai pus tu acolo nu sunt actori. Doar niste golani si batausi. Statham e posibil sa fie mai rasarit cu ceva calitati.de actor. In ce-l priveste pe Stallone, a fost si este unul dintre putinii actori care au stiut sa combine in film toate starile posibile ale omului. De la actiunea hotarata la singuraticul meditativ si de la drama profunda la umorul simplu nevinovat. De aceea este atat de popular si majoritatea publicului se regaseste in filmele sale.
cosmin742000 pe 24 octombrie 2013 18:57
Sylvester Stallone este din punctul meu de vedere un actor destul complet , cu roluri foarte bune ( F.I.S.T.Cop Land) dar si foarte proaste ( Judge Dredd ) e totusi un actor de actiune care nu s-a marginit doar la atat , a jucat cu destul succes si in comedii , drame.Eu l-as clasa undeva pe locul 3 ca actor de filme de actiune , iar ca actor in general este peste medie , dar stiiind care este media , asta nu inseamna mare lucru
Mishu25 pe 24 octombrie 2013 19:34
N-ai cum sa nu-l indragesti..bune sau proaste, rolurile lui imi capteaza atentia de fiecare data. Il urmaresc cu placere chiar si in Judge Dredd sau detestatul Stop or my mom will shoot.
fraa pe 24 octombrie 2013 21:15
Sly este un actor f bun zic eu dar nu pe gustul tuturor, mie imi plac cam toate filmele lui mai putin comediile care nu ii ies.
Gloria unde ai vazut tu Rambo V the Savage Hunt in 2011? mai documenteaza-te inainte de articol te rog.

alex_il_fenomeno pe 12 decembrie 2013 19:03
Toate sunt, dar nimeni nu cred ca il ajunge pe Rocky.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells