Nicole Kidman îl recompensează cu 600.000 de dolari pe Keith Urban pentru fiecare an împreună

de Gloria Sauciuc în 18 Nov 2017
Surprinzătoarele acorduri prenupţiale ale celor mai bogate cupluri ale Americii

Un acord prenupţial este un contract pe care cuplurile îl pot face înaintea căsătoriei, majoritatea precizând ce anume se va întâmpla cu banii cuplului în eventualitatea unui divorţ. Totuşi, pot exista mai multe tipuri de contracte referitoare la căsătorie, inclusiv cele prenupţiale, postnupţiale şi altele, cu prevederi mult mai largi decât cui rămân banii, scrie Business Insider.

Cuplurile celebre se hotărăsc asupra unor aspecte importante de la început. Şi fie că este vorba de un contract prenupţial or postnupţial, sau de altă înţelegere, aceastea sunt adesea legalizate. „Două personalităţi diferite, într-o căsnicie, pot face casă bună cu condiţia ca anumite aspecte importante să fie stabilite din capul locului", declara Laurie Gerber, preşedinte Handel Group şi coach. Dacă în mod tradiţional un contract prenupţial stipula ce se va întâmpla cu banii cuplului în cazul cel mai rău, asemenea contracte nu se limitează doar la prevederi referitoare la bani.

Unele dintre cele mai importante alte clauze se referă la viaţa sexuală, la graniţele personale, la cine plăteşte ce. Iar punerea lor într-un contract probabil că oferă partenerilor o siguranţă. Gerber declara că majoritatea căsniciilor se destramă din cauza infidelităţii: „Cuplurile care anticipează această eventualitate au cele mai mari şanse de reuşită”. „Nu vă fie frică să puneţi totul în scris, şi să faceţi şedinţe în care să evaluaţi cum vă conduceţi căsnicia, ca şi cum v-aţi conduce o afacere sau un alt proiect personal”, e sfatul pe care îl dă Gerber cuplurilor de celebrități.

Iată câteva lucruri mai puţin obişnuite din contractele unor cupluri celebre:

- Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan au stabilit contractual să fie unul în prezenţa celuilalt. În contract, Zuckerberg s-a angajat să o scoată în oraş (cel puţin) o dată pe săptămână, şi să petreacă 100 de minute unul cu altul în altă parte decât la birou sau acasă. Averea celor doi este estimată la 74,5 miliarde de dolari, scrie publicația Business Insider.

- Jessica Biel şi Justin Timberlake au o clauză de infidelitate care stipulează că actriţa va primi 500.000 de dolari dacă Timberlake o înşală. Cei doi au o avere de 248 milioane de dolari, conform Business Insider.

- Nicole Kidman şi Keith Urban şi-au interzis reciproc consumul de alcool şi de droguri. Este de înţeles (Urban a avut probleme cu alcoolul şi cu drogurile), fiind recompensat cu 600.000 dolari pentru fiecare an împreună, cu condiţia să îşi respecte angajamentul. Cuplul, căsătorit în iunie 2006, se menține încă. Averea lor este estimată la peste 200 milioane dolari, notează Business Insider..

- Jay-Z şi Beyoncé Knowles tratează poziţia de părinte ca pe o slujbă, scrie Business Insider. Rapperul Jay-Z şi Beyonce ar fi semnat un prenupţial care i-ar atribui ei 5 milioane pentru fiecare copil împreună, sau 10 milioane de dolari dacă s-ar despărţi înainte de 2 ani, sau un bonus de 1 milion de dolari pe an pentru fiecare an în care cei doi rămân căsătoriţi, pe un interval de până la 15 ani. De asemenea, în prenupţial există prevederi detaliate despre cum s-ar proceda la o eventuală despărţire, alături de stabilirea unui fond de rezervă pentru copii cuplului. Averea lor este estimată la 1,16 miliarde de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Nicole Kidman, Keith Urban, Mark Zuckerberg, Jessica Biel, Justin Timberlake, Beyoncé Knowles

Alte știri din cinema

Ultimul sezon Game of Thrones, „mai impresionant și eroic decât anterioarele”

Hit-ul HBO Urzeala Tronurilor nu va fi difuzat până în 2019

Kate Winslet, scene fierbinţi cu Idris Elba în The Mountain Between Us

Winslet nu este la prima scenă erotică de-a lungul celor 26 de ani de film

„Ghinionistul”, cele mai mari încasari la debut dintre filmele românești ale lui 2017

În weekend-ul lansarii a câștigat 342.452 lei

E oficial. Disney a cumpărat 21 Century Fox cu peste 52 miliarde de dolari

O întâlnire în acelaşi univers cinematografic Marvel a echipelor X-Men şi The Avengers este acum posibilă

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells