News of the World, pe Netflix din 10 februarie

de Ştefan Dobroiu în 1 Feb 2021
Filmul cu Tom Hanks şi nemţoaica Helena Zengel este un pretendent cu mari şanse la Oscaruri

Pentru ceva vreme, premiera românească a filmului News of the World a fost programată pe 22 ianuarie, dar ştim cu toţii de ce această dată nu a putut fi respectată. Iată că News of the World se alătură zecilor de filme care, în lipsa posibilităţii unei premiere tradiţionale, se mută pe Netflix. Titlul românesc al western-ului cu Tom Hanks şi Helena Zengel (Copilul-problemă) este Noutăţi din lumea largă, iar producţia semnată de Paul Greengrass, regizorul cunoscut pentru United 93, Captain Philips şi action-urile cu Jason Bourne, va fi disponibilă cu începere din 10 februarie.

Sinopsisul filmului: "La cinci ani după încheierea Războiului Civil, căpitanul Jefferson Kyle Kidd (Hanks), veteran a trei războaie, călătorește din oraș în oraș pentru a împărtăşi știri despre președinți și regine, lupte glorioase, catastrofe devastatoare și aventuri captivante din toate părțile globului. În Texas, el o întâlnește pe Johanna (Zengel), o fetiță de zece ani crescută de tribul Kiowa de pe când avea doar patru ani. Johanna refuză să accepte o lume pe care nu o cunoaște, dar acum ea este obligată să se întoarcă la unchiul și mătușa ei.

Kidd acceptă să o ducă pe fată acolo unde legea a stabilit că trebuie să crească. Călătorind împreună sute de kilometri prin sălbăticia neiertătoare, cei doi vor înfrunta provocări imense, create atât de mâna omului, cât și de forțele naturii. Totul în încercarea de a găsi un loc unde amândoi să simtă în sfârșit că au ajuns acasă."

Conform Variety, News of the World este un pretendent cu şanse mari la Oscar. Publicaţia americană enumeră filmul lui Greengrass pentru cele zece titluri cu cele mai mari şanse să primească o nominalizare la Cel mai bun film, principala categorie a premiilor.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hanks, Helena Zengel, News of the World, Paul Greengrass, Systemsprenger

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells