Systemsprenger

(2019)

Copilul-problemă

Poster Systemsprenger Poster Systemsprenger
 • Regia

  Nora Fingscheidt
 • Cu

  Helena Zengel
 • Gen film


 • Durata

  121 minute
 • Premiera in Romania

  06.12.2019

Sinopsis Systemsprenger

Mai mult
Systemsprenger

La nouă ani, Benni este deja ceea ce asistenţii sociali numesc un "copil-problemă" şi este clar că nu are de gând să se schimbe. Pentru că Benni are un singur ţel: să ajungă acasă, la mama ei! Angajații de la protecţia copilului încearcă din răsputeri să găsească un cămin stabil pentru Benni. Așa ajung la Micha, un psiholog specializat în management-ul agresivităţii, care o însoţește pe Benni la şcoală. O rază de speranţă îşi face apariţia.
Va reuşi Micha acolo unde toţi ceilalţi au…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
Spune-ţi părerea
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.7
2 premii şi 2 nominalizări Berlin, un premiu şi o nominalizare TIFF
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

 • System Crasher

Produs de

Kineo Filmproduktion

Țara

Germania

Părerea criticului

StefanDo pe 08 Iunie 2019 12:08
La festivalul Transilvania un singur premiu este ştiut dinaintea galei de sâmbătă seara: anul acesta, Premiul publicului va ajunge la drama Copilul-problemă/System Crasher/Systemsprenger, în regia nemţoaicei Nora Fingscheidt, deja câştigător al trofeului Alfred Bauer în februarie la festivalul de la Berlin. Copilul-problemă va fi distribuit în România de distribuitorul Bad Unicorn, cu o premieră cel mai probabil în ultimele două luni ale anului.

O explozie de energie şi culoare pe măsura protagonistei sale, Copilul-problemă este Benni (Helena Zengel), o fetiţă de nouă ani al cărei temperament imposibil o face să treacă de la un centru de plasament la altul. Este întotdeauna simpatic să auzi un moţ de fată zicând "Dacă mă enervează vreunul, îi ard una-n nas", dar nu la fel de simpatic atunci când acest lucru se şi întâmplă repetat:… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Systemsprenger

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells