My Little Pony, surpriza lui 2017?

de Cristina Grigore în 22 Oct 2014
După Transformers, Lego şi G.I. Joe, altă producţie cinematografică inspirată de o marcă de figurine de succes se îndreaptă spre marele ecran

Compania Hasbro este gata sa transpună pe marele ecran aventurile figurinelor My Little Pony, una din mărcile de foarte mare succes ale sale, anunţă site-ul celor de la The Guardian.

Drăgălaşii şi coloraţii ponei, ce au cucerit publicul tânăr din toată lumea, au ajuns prima dată în magazine în 1983, iar succesul lor a urmat traiectoria altor mărci de jucării, precum Transformers, Lego şi G.I. Joe.

Filmul anunţat de Hasbro şi-a adjudecat deja un scenarist – pe Joe Ballarini, cunoscut pentru lucrul la comedia horror a lui 2008, Dawn of the Dead. Lansarea a fost programată pentru 2017.

My Little Pony a generat deja o serie de producţii de animaţie lansate direct pe DVD şi un serial TV a cărui continuare a ajutat brandul în urmă cu patru ani să îşi extindă popularitatea.

Exploreaza subiecte similare:

Joe Ballarini

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells