Iată motivul pentru care bagheta magică a tânărului Dumbledore a fost modificată digital în Fantastic Beasts 2

de Cristina Grigore în 9 Nov 2018
Eddie Redmayne, interpretul lui Newt Scamander, a fost entuziasmat de noul aspect al baghetei

J.K. Rowling a avut grijă să includă tot felul de trimiteri la seria Harry Potter în filmele Fantastic Beasts, însă fanii sunt extrem de atenţi şi la sincronizarea în timp a aventurilor magice şi, în consecinţă, la modul în care sunt prezentate toate detaliile comune francizelor.

Producătorii lui Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald nu au lăsat nimic la voia întâmplării în ceea ce priveşte legătura francizei lui Newt Scamander cu cea a lui Potter. Odată cu introducerea lui Jude Law în distribuţie, drept Aldus Dumbledore, cele mai mici detalii s-au dovedit a fi esenţiale. Motiv pentru care bagheta magică a tânărului Dumbledore a trebuit să fie înlocuită digital după filmări, au dezvăluit, într-o emsiune a postului de radio Entertainment Weekly (post lansat în parteneriat cu SiriusXM), câţiva dintre actorii lui Fantastic Beasts.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald se lansează în cinematografele noastre pe 16 noiembrie...

Asta pentru că bagheta iniţială a lui Dumbledore-tânărul semăna mult prea mult cu „The Elder Wand” (Bagheta de Soc), primul creat dintre obiectele „Deathly Hallows" (Talismanele Morţii), considerate cele mai puternice create vreodată. Detaliul a fost observat de J. K. Rowling la o vizionare preliminară a materialului filmat. 

Imaginile publicate din film au dezvăluit că bagheta lui Dumbledore este confecţionată dintr-un lemn închis la culoare, cu un mîner delimitat de un inel auriu şi o piatră ornamentală în capăt. Arată total diferit de Elder Wand, o baghetă de 38 cm din lemn de soc, cu miez din păr de Thestral, un ingredient care, potrivit lui Rowling este "o substanţă dificilă, pe care doar vrăjitorii care au învins moartea o pot controla". Dumbledore va obţine The Elder Wand abia în 1945, după duelul său - celebru în universul Harry Potter - cu Grindelwald. Acţiunea lui Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald se petrece abia în 1927. 

Eddie Redmayne, interpretul lui Newt Scamander, s-a declarat extrem de încântat de noul aspect a baghetei lui Dumbledore: „Bagheta a fost modificata cu ajutorul CGI-ului în mare parte din film. După mine, au înlocuit-o cu cea mai frumoasă dintre baghetele magice care au existat vreodată. Este extrem de… sculpturală!”, a subliniat, entuziasmat, actorul.

Exploreaza subiecte similare:

J.K. Rowling, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Jude Law, Johnny Depp, Eddie Redmayne

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 9 noiembrie 2018 11:42
Asta ”da” știre, chiar eram curios să aflu un asemenea detaliu!?!... :)))))))))))
AeroX pe 11 noiembrie 2018 10:43
Uite sa stii ca pentru altii chiar reprezinta un detaliu mai ales ca digitalizarea unei baghete n-ar fi ceva obisnuit pentru toata seria Potter sau Fantastic Beasts.
spartacus pe 12 noiembrie 2018 18:34
Da, pentru puștii până în 15-16 ani poate că reprezintă o știre... :))))) Dar fiecare cu gusturile sale.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells