Mădălina Ghenea, în România pentru promovarea filmului Dom Hemingway

de Cinemagia în 20 Nov 2013
Premiera românească a comediei cu Jude Law protagonist este programată pe 29 noiembrie

Mădălina Ghenea este în aceste momente în ţara natală, România, pentru promovarea filmului Dom Hemingway, a cărui premieră este programată pe 29 noiembrie. Vineri, începând cu ora 19, la Biavati Events din Bucureşti (fostul cinematograf Floreasca), va avea loc avanpremiera de gală a comediei britanice, iar Ghenea va fi gazda evenimentului organizat de Dress Code Events şi distribuitorul român RoImage şi Prorom.

Model şi actriţă, Mădălina Ghenea a ezitat când regizorul Richard Shepard i-a sugerat că ar fi perfectă pentru rolul Paolinei, femeia fatală a filmului: „Nu e uşor să fii femeie fatală”, râde Mădălina. „Nu vreau să compar acest personaj cu niciun altul, dar am încercat s-o conturez, să-i găsesc esenţa, m-am uitat la multe filme, am observat multe personaje diferite. Nu e deloc uşor. Într-un fel, m-am ataşat de ea. Şi sunt sigur că şi publicul o să facă o pasiune pentru Dom, căci, în pofida felului în care e, nu ai cum să nu te îndrăgosteşti de el!”

După ce a stat 12 ani la închisoare pentru că nu a vrut să-şi toarne complicii, faimosul spărăgător de seifuri Dom Hemingway (Jude Law) e înapoi pe străzile Londrei, pentru a-şi lua ce i se cuvine... şi încă ceva în plus!

Filmul nostru nu e doar despre un tip care iese de la închisoare și caută să se răzbune, ci despre un tip care se pricepe să arunce cu vorbe, deși e spurcat la gură, care e extrem de furios, dar care știe să fie și carismatic. E un personaj foarte complicat; e tulburat, suferă, e furios, dar are o inimă care începe din nou să bată nebunesc spre finalul filmului. La început, Dom e furios pentru că a stat mult în închisoare, pentru că i-a murit soția, iar fiica lui a refuzat să-i mai vorbească și, imediat ce se vede liber, pornește să-și revendice banii pe care consideră că-i merită pentru că nu și-a turnat complicii. Pe măsură ce povestea avansează, aflăm că Dom e mult mai mult decât atât, e un tip care e dat complet peste cap și care face pași minusculi înspre mântuirea personală”, spune regizorul filmului, Richard Shepard .

 În galeria acestui articol, o vedeţi pe Mădălina Ghenea în studioul emisiunii Morning Zu, de la Radio Zu, în compania lui Buzdugan şi Morar. Copyright Foto RoImage 2000.

Exploreaza subiecte similare:

Dom Hemingway, Mădălina Ghenea, Jude Law, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 20 noiembrie 2013 16:47
Madallina Ghenea este dupa mine departe de a fi o actrita .Totusi este de apreciat la ea ca stie sa vorbeasca spre deosebire de majoritatea colegelor de breasla ( fotomodele ) are bun simt , o modestie care nu e falsa , lucru aproape unic in jungla media din ziua de azi.
Denisse2000 pe 20 noiembrie 2013 18:46
Ma bucur pt ea. Pare interesant filmul, cred ca am sa merg sa il vad
MikkaelWolfganger pe 20 noiembrie 2013 19:02
Asta e din ciclul: putem sa ii iertam oricate pacate ar avea atata timp cat e modesta=)).Ma rog, pentru mine e o duduie mult prea mediatizata, de care nu auzeam daca nu citeam pe aici niste articole, nu tocmai frumoasa, dar nici urata, cu o moralitate sub semnul intrebarii.Nu pot pricepe mecanismele prin care a ajuns acolo unde a ajuns intr-un interval atat de scurt.
giulaveka pe 21 noiembrie 2013 04:19
.)Afirmi ca " pentru mine e o duduie mult prea mediatizata, de care nu auzeam daca nu citeam pe aici niste articole, " ceea ce este un non sens perfect ( e prea mediatizata , dar nu ai auzit despre ea decat aici Cocluzia cu moralitatea sub semnul intrebarii ar fi buna , daca ar fi cu adevarat sub semnul intrebarii , , numai ca tu dai expresiei un sens peiorativ. Despre mecanismul , cum ajunge cineva vedeta peste noaopte credeam ca te-ai prins , se pare insa ca nu. .
Adina9012 pe 21 noiembrie 2013 08:54
Pana nu vad filmul nu am cum sa imi dau cu parerea despre talentul ei actoricesc. Nu am vazut niciun film cu ea pana acum, dar as fi curioasa sa il vad pe acesta asa cum imi doresc sa il vad si pe cel in care joaca Ana Ularu - "Serena". Nu ma intereseaza viata privata a actorilor mai ales ca multe stiri din tabloide sunt fabricate.
alex_il_fenomeno pe 18 ianuarie 2014 10:12
Deci vom avea ocazia sa o vedem pe Madalina Ghenea la lucru.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells