Lady Gaga ar putea fi protagonista noului film Cleopatra

de Cristina Grigore în 16 Ian 2019
Rivala ei este Angelina Jolie, care şi-a exprimat în mai multe rânduri dorința de a interpreta celebrul personaj

Potrivit publicației britanice The Daily Star, Lady Gaga (A Star Is Born) are mari șanse să apară, ca protagonistă, într-o nouă producție Cleopatra, dezvoltată de Sony Pictures.

Până acum, Angelina Jolie avea monopolul acestei partituri. Ataşată producției filmului încă din 2014, ea și-a exprimat în mai multe rânduri dorința de a interpreta celebrul personaj – a declarat chiar că este dispusă să se retragă din actorie după acest rol. The Daily Star susține și că cele două își doresc atât de mult rolul Cleopatrei, încât va trebui să se organize câte o audiție specială pentru fiecare, lucru rar întâlnit în cazul unor staruri de asemenea calibru.

Noua producție este descrisă drept „un thriller politic încărcat de suspans, abordat din perspectiva unei femei”.

În pelicula din 1963 rolul Cleopatrei i-a revenit lui Elizabeth Taylor, care a primit cel mai mare salariu de la acea vreme – un milion de dolari – fapt care, alături de bugetul uriaş al filmului, aproape că a cauzat falimentul studioului 20th Century Fox.

Exploreaza subiecte similare:

A Star Is Born, Lady Gaga, Angelina Jolie, Elizabeth Taylor, cleopatra

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 16 ianuarie 2019 11:30
What?!?!?... Deci să înțelegem că această cântăreață este cea mai frumoasă actriță de la Hollywood?!?!?... Blestemat sistem idiot de alegere a actorilor: relațiile sunt tot ceea ce contează, nu talentul. Păcat, își vor bate iar joc de un personaj iconic...
black_mamba pe 16 ianuarie 2019 23:18
In primul rand hotaraste-te, rolurile ar trebui sa se dea dupa frumusete sau talent? In al doilea rand, se spune in toate sursele ca Cleopatra nu era o mare frumusete, personaliatea ei fiind mai atractiva. In al treilea rand, Lady Gaga si-a demonstrat talentul actoricesc de nenumarate ori si a fost si premiata.
black_mamba pe 17 ianuarie 2019 23:07
Da, pana la rolul ei major din A star is born, a avut aparitii scurte si eficiente in diverse filme si a jucat in doua sezoane AHS; are doua Globuri de aur si un premiu Critic's choice awards, toate pentru cea mai buna actrita. Cred ca merita rolul Cleopatrei deoarece e o aparitie fresh pe marele ecran si merita sansa sa-si faca un nume in industrie. Nu o fi o mare frumusete, dar cu talentul si personalitatea ei..are tot ce trebuie.
cavallioty pe 17 ianuarie 2019 10:30
e parerea lui personala,daca lui nu ii place de lady gaga,desi a primiti numeroase premii,nu ai ce sa ii faci,pentru ca Angelina este o nimeni si nu are nicio relatie,asta ca sa iti dai seama ce prostii spune
spartacus pe 17 ianuarie 2019 14:49
Cavallioty, iar nu ti-ai luat pastilele?!?... Ti-am mai spus, dar văd că degeaba, tot nu pricepi: aici își poate posta oricine părerea despre stirile scrise de administratorii siteului (de-asta există această rubrică de comentarii), nu există vreo condiție anume ca să fii de acord cu părerile celor care și le fac publice. Dar tu nu stii ce înseamnă ”părere” dacă nu împărtășește aceeași opinie cu tine, de-asta ești ”varză”.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells