Lady Gaga a avut cel mai apreciat moment de Oscar pe reţele de socializare

de Cristina Grigore în 24 Feb 2015
Artista a cântat melodii din musical-ul clasic The Sound of Music, la 50 de ani de la lansarea producţiei câştigătoare a cinci premii ale Academiei

Cel mai important eveniment cinematografic al anului a strâns în faţa televizoarelor milioane de oameni de pe întreg globul, însă mulţi dintre aceştia au ţinut să marcheze momentele de top ale galei şi în mediul online. De la discursul emoţionant al lui Graham Moore  la momentul final al show-ului, ce i-a aparţinut lui Birdman şi regizorului Alejandro González Iñárritu, vârful comentariilor legate de momentele remarcabile ale galei i-a aparţinut lui Lady Gaga.

Potrivit TheWrap.com, artista a impresionat prin apariţie şi interpretarea melodiilor din musical-ul Sound of Music, lansat acum 50 de ani şi câştigător a cinci premii Oscar. Omagiul său a declanşat pe Facebook comentariile a 214.000 de oameni pe minut în toată lumea şi 154.000 de oameni pe minut în Statele Unite. Dintre cele 58 de milioane de mesaje legate de gala premiilor Academiei Americane, cele cu trimitere la Gaga au fost urmate, ca număr, de replicile stârnite de mesajul emoţionant al lui Graham Moore la decernarea premiului pentru Cel mai bun scenariu adaptat pentru The Imitation Game.

Deşi Twitter nu a dezvăluit numărul de mesaje schimbate pe tema „recitalului Gaga”, Nielsen Twitter TV Ratings arată că au fost generate în noaptea galei 5,9 milioane de tweet-uri, ce au fost vizualizate de 13 milioane de persoane. Pe lângă momentul Gaga, utilizatorii Twitter au oferit atenţie sporită atât câştigătorului premiului Oscar, cât şi discursului mobilizator al actriţei Patricia Arquette.

După interpretarea plină de forţă a melodiilor The Hills Are Alive, Edelweiss, My Favorite Things şi   Climb Every Mountain, a urcat pe scenă înseşi Julie Andrews, care s-a declarant profund mişcată de omagiul şi performanţa lui Gaga. Staruri precum Bette Midler, Julia Louis-Dreyfus şi Kate Upton au ţinut să o felicite pe artistă online pentru reuşitul moment. „Fata asta poate cânta orice”, a scris Midler.

Exploreaza subiecte similare:

Lady Gaga, Graham Moore, The Imitation Game, The Sound of Music, Patricia Arquette, Julie Andrews, actor, oscar 2015

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 24 februarie 2015 09:27
Mie nu mi-a placut...
AeroX pe 24 februarie 2015 23:21
In general nu-mi place nici mie tipa, mai ales la ce promoveaza pentru mase, dar mi-a placut ca a aratat ca e capabila si de altceva, desi "industria muzicala" urmareste altceva.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells