„Kylo Ren încă se mai poate îndrepta”, este de părere Daisy Rildey

de Cristina Grigore în 12 Mar 2018
„Există încă urme de bunătate în el”, spune actriţa într-un interviu recent

În ciuda evenimentelor petrecute în ultimul film Star Wars şi a direcţiei alese de Kylo Ren, villain-ul jucat de Adam Driver, Daisy Ridley crede că acesta ar putea să se căiască pentru ceea ce a făcut. Într-un dialog purtat via Facebook – şi preluat de comicbook.com – protagonista noilor filme Star Wars a vorbit despre personaj şi convingerea sa că „urmele de bunătate” din acesta l-ar putea trece totuşi de partea lui Rey.

Actriţa a mai spus că ceea ce admiră cel mai mult la personajul său este optimismul şi curajul, dar şi faptul că vede ceeea ce este bun în fiecare şi crede în puterea acestei laturi pozitive a fiecărei persoane. Deşi acesta ar putea fi un lucru primejdios în relaţia cu Kylo Ren, Ridley nu este de acord cu afirmaţia.

„Eu cred că mai este posibil ca el să se schimbe, are momente ce în care se poate salva. Face ceea ce este bine pentru o clipă, chiar dacă acel lucru înseamnă ceva îngrozitor în schema de ansamblu a poveştii – să ucidă [pe Snoke în The Last Jedi, n. red.]. Face ce trebuie în acel moment, pentru a o ajuta [pe Rey]. Şi crede cu tărie – nu spun că are şi dreptate - că face ceea ce trebuie. Nu îl vedem spunându-şi «Wow, ce rău sunt!”»”, explică Ridley.

Aflăm ce se întâmplă cu Kylo Ren, Rey şi celelalte personaje din saga Star Wars din 20 decembrie 2019, când se lansează Star Wars: Episode IX.

Exploreaza subiecte similare:

Daisy Ridley, Adam Driver, Star Wars: The Last Jedi, Star Wars: Episode IX

Alte știri din cinema

Chris Evans renunţă la Captain America după Avengers 4. Cine l-ar putea înlocui

Pe viitor, Captain America ar putea „renaşte” prin intermediul unei figuri binecunoscute fanilor

Steven Spielberg crede că filmele produse de platformele de streaming nu merită Oscarul

„Mi se pare că, odată ce ai acceptat formatul TV, [...] poţi concura la premiile Emmy, nu la Oscaruri”, a spus cineastul

Gala Premiilor Gopo - marți, 27 martie

Evenimentul care răsplătește anual performanța din filmul românesc va fi transmis în direct de la ora 20.00 pe TVR 2

Cât de puternic este Thanos? Răspunsul vine de la regizorul lui Avengers: Infinity War

Joe Russo ne oferă măsura avantajelor pe care le are villain-ul în faţa Răzbunătorilor şi a aliaţilor acestora

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rob1cul pe 15 martie 2018 15:09
saraca a declarat ca al ei caracter, este DE NEOPRIT. Ceea ce inseamna ca cine a scris caracterul ei, a scris un caracter Mary Sue. Ceea ce este plictisitor si foarte naspa:))). Pt cei care nu stiu Mary Sue:
A Mary Sue is an idealized and seemingly perfect fictional character. Often, this character is recognized as an author insert or wish fulfillment.[1] They can usually perform better at tasks than should be possible given the amount of training or experience. In some contexts the name is reserved only for women, but more often the name is used for both genders. A male can also be referred to as a Marty Stu or Gary Stu, but Mary Sue is used more commonly.
Si Daisy Ridley a declarat ca i se pare termenul sexist pt ca pentru baieti nu exista acest termen. :)))

The Last Jedi, ce gluma de film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells