Klaus și Barroso - o comedie cu Micutzu și Adrian Nicolae - se filmează în București

4 Aug 2023
„Scopul nostru este simplu: să aducem lumea în cinema și să nu plece de acolo nerâsă”

O nouă comedie românească plină de surprize prinde contur în această perioadă. Filmările pentru Klaus și Barroso, după un scenariu semnat de Adrian Nicolae, Cosmin Micutzu Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu, au început pe 31 iulie, în București.

Produs de Bold Film Studio în coproducție cu Grupa B, Tangaj Production și Avanpost Media, Klaus și Barroso îi are în rolurile principale pe Adrian Nicolae și Cosmin Micutzu Nedelcu.

Atmosfera primei zile petrecute pe platourile de filmare e surprinsă într-un clip disponibil pe canalul de YouTube Bold Film Studio.

Filmul e povestea a doi frați, împreună la bine și la greu. Cosmin și cu mine visam de mult să jucăm într-un film despre prietenia noastră. Încă de pe vremea când nu înțelesesem că dacă vrei să se întâmple ceva trebuie să pui mâna și s-o faci chiar tu. Bogdan nu știu ce visa la vremea respectivă, că noi suntem genul de băieți care nu vorbesc despre trecutul lor. Pentru Grupa B, mica noastră întreprindere creativă, acest proiect e doar începutul.”, spune Adrian Nicolae.

Filmul este în primul rând o comedie”, subliniază Cosmin Micutzu Nedelcu. „Povestea este despre doi frați, unul mai descurcăreț, mai pus pe fapte mari, dar fără uneltele necesare de a le îndeplini, așa că recurge mereu la artificii, la drumurile ușoare care, inevitabil, se complică. Unul mai conservator, cu rădăcini puternice, dar destul de ursuz și greu adaptabil când vin peste el evenimente noi. Oare pe cine joc eu, pe cine joacă Adrian? Scopul nostru este simplu: să aducem lumea în cinema și să nu plece de acolo nerâsă.”

„Pentru mine este atât distractiv, cât și educativ să scriu cu Adrian și Cosmin. Ei au foarte mult umor, eu nu neapărat, dar sper că se ia. Ce mi se pare fertil este că punem la masă biografii și competenţe ușor diferite și lucrul ăsta este concomitent o sursă de tensiune și o premisă pentru un film bun.”, mărturisește Bogdan Theodor Olteanu.

Un barman combinator trebuie să achite urgent o datorie. Își convinge fratele, un bodyguard iute la mânie, să organizeze împreună o petrecere a burlacilor, fără știrea patronilor clubului în care lucrează. Dar minciunile ies repede la iveală și în club se dezlănțuie haosul. Pot două iubiri imposibile și un strop de onestitate să îi salveze? Spectatorii vor afla răspunsul din ianuarie 2024 în cinematografele din toată țara.

Klaus și Barroso reprezintă o nouă colaborare importantă cu Bold Film Studio, după succesul filmului Taximetriști, lansat la începutul acestui an în cinematografe, și în luna aprilie pe Netflix.

„Odată cu Taximetriști, considerăm că am reușit să ne îndeplinim obiectivul de a aduce o nouă categorie de film în piață, film comercial de calitate, care să vorbească atât publicului larg, cât și celui mai sofisticat, așa că, la acest al doilea proiect, dorim să ne consolidăm această poziționare și să atragem o audiență și mai numeroasă în cinematografe. Klaus și Barroso este o comedie pură, accesibilă, family-friendly, cu o distribuție formată exclusiv din actori apreciați, care credem că va reuși să impună un nou cuplu comic durabil în filmul românesc”, spune Cristian Anastasiu, director executiv Bold Film Studio.

Alături de Cosmin Micutzu Nedelcu și Adrian Nicolae, din distribuție fac parte actorii: Mădălina Craiu, Victoria Răileanu, Șerban Pavlu, Alexandru Ion, Cezar Antal, Alin Florea, Rolando Matsangos, Vlad Drăgulin, Vlad Brumaru, Carol Ionescu, Codrin Boldea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Alex Mircioi.

Directorul de imagine este Mihai Marius Apopei, de montaj se ocupă Tudor D. Popescu, iar scenografia și costumele sunt semnate de Alexandra Panaite. Filmul este realizat prin regie colectivă, o formulă prin care se distribuie spontan și armonios roluri și atribuții între mai mulți membri ai echipei.

Exploreaza subiecte similare:

Klaus & Baroso, Klaus și Barroso, Adrian Nicolae, Cosmin Micutzu Nedelcu, Bogdan Theodor Olteanu, Mădălina Craiu, Victoria Răileanu, Şerban Pavlu, Alexandru Ion, Cezar Antal, Alin Florea, Rolando Matsangos, Vlad Drăgulin, Vlad Brumaru, Carol Ionescu, Codrin Boldea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Alex Mircioi, Mihai Marius Apopei, Tudor D. Popescu, Alexandra Panaite, Taximetriști

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells