Keanu Reeves: „Întotdeauna mi-am dorit să-l joc pe Wolverine"

de Daniel Dumitrescu în 25 Aug 2020
Actorul se întoarce la unul dintre rolurile sale emblematice, cel al lui Neo în Matrix 4

După o carieră de peste trei decenii, există un personaj pe care Keanu Reeves și-ar fi dorit să-l interpreteze: Wolverine.

Întrebat, într-o emisiune de radio difuzată de postul Sirius XM, ce rol i-a lipsit în toată cariera, actorul în vârstă de 55 de ani a răspuns: „Întotdeauna mi-am dorit să-l joc pe Wolverine”, referindu-se la personajul din seria "X-Men", interpretat de Hugh Jackman.

„Nu este prea târziu. Nu este prea târziu pentru Keanu să-l joace pe Wolverine”, a glumit Alex Winter, colegul său din "Bill & Ted Face the Music".

Personajul de benzi desenate creat de Roy Thomas, Len Wein și John Romita Sr. a fost revitalizat în anii '80 de colaborarea dintre Frank Miller și Chris Claremont.

În 2000, când a preluat acest rol, Hugh Jackman avea doar câteva filme în palmares, dar a făcut din Wolverine unul dintre cei mai populari eroi. Starul australian a jucat în "X-Men" (2000), "X2: X-Men United" (2003),
"X-Men: The Last Stand" (2006), "X-Men Origins: Wolverine" (2009), "X-Men: First Class" (2011), "X-Men: Days of Future Past" (2014), "X-Men: Apocalypse" (2016) și "Logan" (2017).

Keanu Reeves se întoarce la unul dintre rolurile sale emblematice, cel al lui Neo în "Matrix 4". Filmările au început în martie în San Francisco, dar au fost oprite din cauza pandemiei și reluate abia săptămâna trecută, la Berlin.

Noul film al actorului, "Bill and Ted Face the Music", în care acesta se reunește cu Alex Winter, va fi lansat oe 28 august. Reeves și Winter au jucat împreună în "Bill & Ted's Excellent Adventure" (1989) și în continuarea "Bill & Ted's Bogus Journey" (1991).


Foto: Hepta

Exploreaza subiecte similare:

Hugh Jackman, Keanu Reeves, Alex Winter, Bill & Ted Face the Music, X-Men: The Last Stand, X-Men Origins: Wolverine, X-Men: First Class, X-Men: Days of Future Past, x-men, X2, X-Men: Apocalypse, Logan, The Matrix 4, Bill & Ted's Excellent Adventure, Bill & Ted's Bogus Journey

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
forever_young_ pe 26 august 2020 22:38
sa vina matrix 4 !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells