Joseph Gordon-Levitt, despre partitura din Sin City: A Dame to Kill For

de Cristina Grigore în 12 Mar 2013
Actorul interpretează în sequel un personaj nou universului Sin City

Frank Miller și Robert Rodriguez readuc pe marile ecrane spre sfârșitul anului continuarea lui Sin City, thriller-ul polițist neo-noir considerat unul dintre succesele incontestabile ale lui 2005. Unul dintre actorii nou adăugați distribuției, Joseph Gordon-Levitt, a vorbit despre experiența lucrului la acest sequel.

Iată ce a răspuns Gordon-Levitt, chestionat în turneul de promovare al debutului său regizoral, Don Jon's Addiction, întrebărilor celor de la CominSoon.com. Actorul îl interpretează în film pe Jonny, un personaj nou în universul Sin City, ce va apărea în segmentul intitulat ”The Long Bad Night”.

”A fost de-a dreptul interesant. Au vrut să facă un film pe care fanii benzilor desenate să îl îndrăgească dar care să le și aducă ceva nou și neașteptat, așa că au mai adăugat o poveste, cea în care apar și eu”.

”M-am simțit grozav în rol, mi-a plăcut să lucrez la acest film. În plus, sunt de multă vreme un fan al filmelor lui Robert Rodriguez, un tip plin de creativitate”.

Chiar dacă personajul său și partea sa de poveste sunt nou introduse în franciză, actorul a menționat și câțiva actori din primul film care își vor face apariția în The Long Bad Night. ”L-am văzut că Bruce Willis, Mickey Rourke și eu, plus Jessica Alba, avem o scenă împreună. Am fost nemaipomenit de entuziasmat”, a spus Gordon-Levitt.

Exploreaza subiecte similare:

Frank Miller, Robert Rodriguez, Frank Miller's Sin City, Joseph Gordon-Levitt, Don Jon's Addiction, Bruce Willis, Mickey Rourke, Jessica Alba, Sin City: A Dame to Kill For, actor

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
IulianManea54 pe 12 martie 2013 13:38
abia astept sa apara. cand e premiera?
cosmin742000 pe 12 martie 2013 17:37
Joseph Gordon-Levitt cred ca e singurul actor la ora actuala care poate sa joace bine in orice fel de film.
AndreBlack pe 12 martie 2013 18:05
De-abia astept sa-l vad in film .
MikkaelWolfganger pe 12 martie 2013 18:51
Daca nu as stii ca tipul asta joaca binisor, i-as da direct vot negativ.Fata lui nu prea e de Sin City...
Iulian. pe 12 martie 2013 23:47
O surpriza care e mai bine sa fie catalogata drept placuta ori neplacuta dupa vizionarea filmului..e de apreciat actorul,poate ca scenaristii/producatorii au vrut sa experimenteze prin aparitia sa.
alex_il_fenomeno pe 29 martie 2013 15:24
Ar putea avea alt rol crucial al carierei sale... sper sa inregistreze o performanta notabila.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells