Joker se va intersecta în sequel cu alți antagoniști ai universului Batman

de Cristina Grigore în 28 Oct 2019
O continuare a peliculei lui Todd Phillips se află deja în dezvoltare

Joker, cel mai de succes film al anului pentru Warner Bros. - și care a depășit până acum mai multe recorduri la box office - este pe cale să primească o continuare.

Potrivit wegotthiscovered.com, sequel-ul este deja în dezvoltare. Surse apropiate producției susțin că, în viitoarele sale aventuri pe marele ecran, Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) se va intersecta cu alți antagoniști ai universului Batman. Printre aceștia se află Two-Face și Penguin, care vor fi însă interpretați de actori diferiți de cei din filmul The Batman aflat acum în lucru și regizat de Matt Reeves.

În numai 18 zile de la lansare, Joker a ajuns la încasări internaționale de 741,3 milioane de dolari și are șanse să atingă pragul de un miliard. Produs cu numai 60 milioane de dolari, filmul regizat de Todd Phillips a devenit unul dintre cele mai de succes ale anului.

Exploreaza subiecte similare:

Joker, Joaquin Phoenix, Todd Phillips

Alte știri din cinema

Sin City a găsit calea spre micul ecran

Proiectul se afla în planul The Weinstein Company și al Dimension Television, însă a fost abandonat după scandalul Harvey Weinstein

Christian Bale explică de ce nu s-a făcut și al patrulea film The Dark Knight

După The Dark Knight Rises (2012), Warner Bros. a dorit continuarea seriei

Ivana cea Groaznică a câștigat marele premiu la Zagreb Film Festival

Din 13 martie 2020 va rula în cinematografele din România

Yoda bebeluș este noul star din serialul The Mandalorian de pe Disney+

„Tocmai am văzut Mandalorian și tot ce pot să spun e că mi-aș da viața pentru micul Yoda...”, a scris un fan al serialului

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 29 octombrie 2019 10:22
Am inteles că aceasta ar fi o știre falsă și că Joaquin Phoenix nu are de gând să apară într-un film cu super-eroi, el nefiind un fan al genului. Sper însă ca ea să se adeverească pentru că ar cu adevărat un ”deliciu” să-l vedem pe Joker-ul lui Joaquin Phoenix înfruntându-se cu alți eroi ai universului Batman. Părerea mea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells