Johnny Depp și Amber Heard, logodiți?

de Cristina Grigore în 18 Ian 2014
Inelul de logodnă afișat de actriță a pus pe jar tabloidele. Depp pare hotărât să se îndrepte spre altar cu Amber, cu 23 de ani mai tânără

Actorii Johnny Depp și Amber Heard par gata să facă pasul final în oficializarea relației lor, începută în 2011 pe platourile de filmare ale lui The Rum Diary. Inelul de logodnă afișat de actrița în urmă cu două zile a transmis presei mesajul dorit. Se pare că cererea lui Depp (50 de ani), făcută anul trecut în preajma Crăciunului a primit în final un răspuns pozitiv, iar Amber (27 de ani) este acum logodnica unuia dintre cei mai doriți actori de la Hollywood.

Conform publicației britanice Daily Mail, cei doi nu au confirmat știrea, iar în vreme ce o sursă a publicației susține că inelul reprezintă  ”doar o promisiune făcută de Johnny lui Amber”, un apropiat al cuplului a declarat pentru Us Weekly că inelul afișat de Amber chiar este unul de logodnă, pe care a început să îl poarte abia în momentul în care a hotărât să spună  ”da” cererii formulate în decembrie de noul său partener.

Johnny Depp fost iubitul lui Sherilyn Fenn și al Winonei Ryder, dar și al lui Kate Moss și Vanessa Paradis, aceasta din urmă fiindu-i chiar parteneră de cursă lungă, mama celor doi copii ai săi, Amber-Rose, de 14 ani și Jack, 11 ani. La scurtă vreme după ce a anunțat despărțirea de Vanessa Paradis, în iunie 2012, Depp a fost văzut oriunde călătorea împreună cu Amber. S-au afișat împreună și la evenimentele mondene, cel mai recent fiind văzuți la gala premiilor Globul de Aur din 12 ianuarie.

În vreme ce Depp  are la activ o căsnicie (a fost căsătorit cu Lori Anne Allison din 1983 până în 1985) și mai multe iubite celebre, Amber nici nu a mai pășit spre altar, dar nici nu se poate lăuda cu relații mediatizate. A atras însă atenția presei în momentul în care a declarat să este bisexuală și că a avut o relație de patru ani cu fotografa Tasya van Ree.

Depp și Heard vor apărea din nou împreună pe marele ecran în London Fields, un thriller polițist ce are la bază romanul din 1989 cu același nume al lui Martin Amis. Depp are un rol scurt în film, din a cărui distribuție mai fac parte Billy Bob Thornton și Jim Sturgess.

Exploreaza subiecte similare:

Johnny Depp, Amber Heard, actor

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Astalavista pe 18 ianuarie 2014 11:16
40-27=23?
fendal pe 18 ianuarie 2014 11:32
:))
yukkio pe 3 februarie 2014 12:09
si cu tine...acum 10 ani in plus in minus...tot aia e:)))
Han_Solo pe 18 ianuarie 2014 11:59
Such a clisee. Tipic Hollywood. El, actor celebru la 50 de ani isi pareseste femeia cu care are 2 copii pentru o blonda buna si mult mai tanara.
Carnivale pe 18 ianuarie 2014 13:46
imi amintesc ca ea l`a parasit
cosmin742000 pe 18 ianuarie 2014 14:14
Gioni Dip a fost casatorit cu o actrita./cantareata muuuuuuuuuult mai buna decat el pe plan profesional.Acum si-a gasit si el pe cineva de teapa lui.:))
ddman pe 18 ianuarie 2014 14:57
Ce imi plac glumele "tele".
ddman pe 20 ianuarie 2014 00:18
Nu prea. Cantareata - cred ca da (nu am auzit-o cantand pe Amber, in afara de "Joe le Taxi" nu prea imi vine in minte altceva); actrita? - nu prea cred; ca femeie? - nici gand! (bineinteles comparatia intre ele :P)
xerses pe 19 ianuarie 2014 18:50
Pana nu bat clopotele de nunta, nimic nu e sigur.
zeno.marin pe 29 ianuarie 2014 16:22
"Johnny Depp și Amber Heard, TROGLOdiți?"
Pai bine mai, acum dati si voi stiri din astea diversioniste cand toata lumea e cu ochii pe perechea Bianca Dragusan si Victor Slav?...
Ok, eu am vazut-o pe A. Heard o singura data la Top Gear. Era inteligenta, avea umor si era chiar simpatica, desi era imbracata.

yukkio pe 3 februarie 2014 12:11
in ziua de azi nu mai conteaza varsta,oricum macar sa fie adevarat
alex_il_fenomeno pe 16 februarie 2014 17:19
Poate se vor potrivi, desi nu cred ca relatia va rezista prea mult.
naski2000 pe 27 aprilie 2014 14:51
Nu prea cred. Nici unul din ei nu mi-a zis nimic ...deci stirea este " fake".......

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells