Johnny Depp se pregătește să cucerească publicul drept Harry Houdini

de Cristina Grigore în 28 Mai 2014
Actorul a primit rolul central în adaptarea The Secret Life of Houdini: America’s First Superhero

Studiourile Lionsgate au în pregătire un film despre viața celebrului iluzionist și cascador american de origine maghiară Harry Houdini. Potrivit TheHollywoodReporter.com, rolul central îi va reveni lui Johnny Depp.

Filmul se vrea o aventură în stilul lui Indiana Jones, în care Houdini nu este înfățișat doar ca un maestru al eliberărilor spectaculoase din scene imposibile, dar și drept un investigator al lumii oculte. Sursa de inspirație este romanul lui William Kallush și al lui Larry Sloman, intitulat The Secret Life of Houdini: America’s First Superhero.

Scenariul îi aparține lui Noah Oppenheim, iar regia va fi semnată de Dean Parisot (RED 2).  Depp urmează să îi reia rolurile din Pirates of the Caribeean și Alice în Wonderland, însă următorul său film este Mortdecai, a cărui premieră este stabilită pentru februarie 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Johnny Depp, Dean Parisot, Noah Oppenheim, actor, The Secret Life of Houdini

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 28 mai 2014 18:31
bravo lui....pare un proiect interesant.......

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells