J.J. Abrams a dezvăluit care este scena sa preferată din prequel-urile Star Wars

de Cristina Grigore în 28 Nov 2019
Ultimul capitol din saga Skywalker se va lansa în cinematografele noastre pe 20 decembrie

J.J. Abrams, revenit la cârma lui Star Wars: The Rise of Skywalker (după ce a sărit de episodul opt al noii trilogii), a vorbit despre acest final de serie într-un interviu recent, acordat publicației Entertainment Weekly. Cineastul a fost întrebat și despre prequel-urile Star Wars (lansate între 1999 și 2005), ceea ce i-a oferit ocazia de a menționa scena sa preferată din acestea.

Este vorba despre momentul din Revenge of the Sith în care Palpatine (Ian McDiarmid) îl atrage pe Anakin Skywalker (Hayden Christensen) de partea întunecată a Forței ,folosindu-se de povestea Lordului Sith Darth Plaguies.

Există pur și simplu ceva special la acea scenă”, a spus Abrams. „Sunt doar doi oameni acolo. Este interesant din punct de vedere vizual. Dar mie mi se pare că interpretarea lui Ian este de-a dreptul nemaipomenită”, a adăugat el.

Abrams a confirmat recent durata lui The Rise of Skywalker (2 ore și 21 de minute), dar și faptul că filmul nu va oferi puncte de pornire pentru viitoare sequel-uri. Ultimul capitol din saga Skywalker se va lansa și în cinematografele noastre pe 20 decembrie. 

 

Exploreaza subiecte similare:

J.J. Abrams, Star Wars: The Rise of Skywalker, Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith, Ian McDiarmid, Hayden Christensen

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells