Jennifer Lawrence s-a împiedicat din nou la premiera lui X-Men: Apocalypse

de Cristina Grigore în 10 Mai 2016
Actriţa a fost aproape de a recrea momentele de la Oscaruri

Premiera mondială a lui X-Men: Apocalypse, ce a avut loc ieri în capitala Marii Britanii, a oferit momente savuroase pentru participanţii la eveniment, graţie actriţei Jennifer Lawrence. Sesiunea foto şi întâlnirea cu fanii de dinaintea proiecţiei s-a făcut pe ploaie, iar câţiva paşi grăbiţi erau să o trimită pe actriţă (pentru a treia oară în cadrul unui eveniment ultra mediatizat), la podea. Norocul lui Lawrence a fost un umăr bine-plasat din apropiere, ce a salvat-o de la o scenă penibilă.

Publicaţia The Sun a notat şi cât de puşi pe glume erau James McAvoy şi Oscar Isaac, colegii de platou ai lui Lawrence din film, dar şi desele ocheade ale regizorului către rochia decupată a actriţei, despre care jurnaliştii au notat că i-a cam făcut probleme, din cauza croielii minimale din partea bustului, unde o cusătura stătea să cedeze.

Scenele în care se împiedică sunt deja considerate o „marcă” a actriţei de 25 de ani, surprinsă de două ori la Oscaruri „îngenuncheată” de pantofii cu toc înalt. Prima dată în 2013, când urca scările scenei pentru a-şi primi Oscarul pentru Silver Linigs Playbook şi a doua oară pe covorul roşu, în 2014. Momentele au generat o mulţime de comentarii în presă şi pe conturile de socializare.

Lawrence a fost însoţită la premiera lui X-Men: Apocalypse de Sophia Turner, Olivia Munn, Alexandra Shipp, Ben Hardy, scenaristul şi producătorul Simon Kinberg. Filmul se lansează în România pe 20 mai.

Copyright foto: Adam Gray/Karwal Tang (Getty Images).

Exploreaza subiecte similare:

Jennifer Lawrence, actor, X-Men: Apocalypse

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
andrei_andrei96 pe 29 septembrie 2016 15:12
Fan page Jennifer Lawrence Romania: https://www.facebook.com/Jennifer-Lawrence-Romania-564985610289994/

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells