Jennifer Lawrence, îndrăzneaţă şi seducătoare la premiera din Los Angeles a lui The Hunger Games

de Cristina Grigore în 20 Nov 2013
Şi actriţa Jena Malone a atras privirile cu rochia sa aurie cu inserţii transparente

După ce a strălucit, şi la propriu şi la figurat, pe 11 noiembrie, la premiera din Londra a lui The Hunger Games: Catching Fire, protagonista seriei, actriţa Jennifer Lawrence, a făcut din nou senzaţie, tot cu o ţinută Christian Dior.

Site-ul Wenn s-a aflat printre sursele media ce au remarcat  îndrăzneaţa rochie transparentă purtată de Lawrence la premiera din 18 noiembrie a lui Catching Fire, o creaţie de un design hipnotizator cu reflexii metalice, care a lăsat la vedere body-ul ce încadra perfect formele feminine ale actriţei de 23 de ani.

Elizabeth Banks, interpreta în film al lui Effie Trinket, s-a făcut şi ea remarcată într-o rochie Versace de un portocaliu aprins, cu inserţii aurii. O ţinută îndrăzneaţă a purtat şi Jena Malone (Johanna Mason în Catching Fire), o rochie transparentă de culoarea pielii, ce lăsa descoperită doar una din părţile laterale a picioarelor, acoperind însă zona pieptului.

O apariţie inedită la premieră au avut copiii lui Will Smith, Jaden şi Willow, Jaden Smith transformând într-o pată de culoare unul dintre tenişii cu care era încălţat.

A doua parte a trilogiei imaginate de Suzanne Collins – The Hunger Games: Catching Fire (Jocurile Foamei: Sfidarea), se va lansa în cinematografele noastre pe 22 noiembrie. Pe finalul galeriei de imagini, fotografii cu Jennifer Lawrence la premiera din Londra a lui Catching Fire.

Exploreaza subiecte similare:

The Hunger Games: Catching Fire, Jennifer Lawrence, Elizabeth Banks, Jena Malone, Suzanne Collins

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 20 noiembrie 2013 16:50
Cum naiba sa nu fii indrazneata cu atata banet . Pacat ca si-a ratat cariera de actrita jucand in asemenea gunoaie , dupa rolul fantastica facut in winter bone .Timp ar mai fi pentru ea ,
cristi23 pe 20 noiembrie 2013 19:23
ei bravo ei....e frumoasa si publicul o place asa ca de ce sa nu se imbrace mai indraznet??..totusi ma intreb cum ar fi sa mergi la o astfel de premiera imbracat in costumul original din film???
Musa.del.Arte pe 20 noiembrie 2013 20:47
Lawrence e din ce in ce mai sexy!
legolas05 pe 20 noiembrie 2013 20:57
Nu imi place ca s-a tuns,ii statea ma bine cu parul lung.
nicolas84 pe 21 noiembrie 2013 11:30
Nici mie nu imi lac tipele cu parul scurt dar TOTUSI ii sta bine si asa.
alex_il_fenomeno pe 18 ianuarie 2014 10:10
Chiar o vestimentatie inedita.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells